Unul dintre cele mai tari momente din televiziune ale ultimului deceniu!

0
46

Pe 10 martie 2017, profesorul Kelly şi familia sa au devenit celebri când, în timpul transmisiunii în direct pe postul BBC, din biroul pe care-l avea acasă profesorul Kelly, fiica sa de 4 ani a dat buzna în camera unde profesorul era în direct, apoi şi fiul său de 9 luni aflat într-un cărucior aflat pe saltea de aer, apoi soţia sa, Jung a Kim, care a alunecat prin casă în timp ce trăgea copiii afară din cameră şi sfârşind prin a ieşi în genunchi şi închizând uşa.

Interviul a continuat fără ca profesorul Kelly să realizeze tot ce se întâmpla în spatele său, stârnind amuzamentul privitorilor. Imediat BBC News a declarat secvenţa cu profesorul Kelly drept momentul săptămânii, aceasta a devenit şi Twitter Moment, numai că doar într-o singură zi momentul cu profesorul şi familia sa live pe BBC a avut 6 milioane de vizualizări devenind nr.1 în trendurile video ale Youtube din 1 şi numărul 10 din tot anul 2017.

Mulţi jurnalişti şi cei care au vizionat secvenţa devenită virală pe glob au presupus incorect că femeia din videoclip era bona şi nu soţia profesorului Kelly. Ca atare, la câteva zile după incident, profesorul şi familia sa au fost nevoiţi să se întoarcă la tv, să explice totul, pentru că “timp de 2 săptămâni am fost cea mai faimoasă familie de pe pâmânt” şi a crezut că aceasta ar putea fi sfârşitul carierei sale.

Internauţi din UK şi SUA declară şi astăzi, la finalul anului 2019, momentul cu profesorul Kelly ca unul dintre cele mai bune momente din tv ale anilor 2010.

Lasă un răspuns