Exclusiv. Haos total în Guvernul României: Marcel Vela a semnat o hotărâre cu 2 conţinuturi diferite pe criza coronavirus pe care a trimis-o instituţiilor din România!

0
13

Presa Curată prezintă în exclusivitateHotărârea nr. 6 din 9 Martie 2020 pentru aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus”, a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, semnată de ministrul de Interne, Marcel Vela, ca preşedinte al Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă, în două variante diferite, cu două conţinuturi diferite.

Aceeaşi hotârăre, cu conţinuturi diferite, semnată de Marcel Vela, a fost trimisă instituţiilor publice din România.

Variantele diferite ale aceleiaşi hotărâri nr. 6 din 9 Martie 2020 au ajuns la instituţiile publice din România, acestea neştiind ce variantă să aplice şi care este cea reală.

Mai mult, potrivit lege5.ro, a doua variantă a hotărârii ar fi fost publicată pe 9 martie 2020 în Monitorul Oficial. Însă nici pe siteul Monitorului Oficial din 9 martie 2020 şi nici în cel din 6 martie 2020 nu apare publicată hotărârea cu pricina.

Cert este că a doua variantă poate fi accesată pe siteul Direcţiei de Sănătate Publică Bucureşti, pe siteul unor prefecturi sau pe siteurile altor instituţii publice din România, iar prima variantă, cu alt conţinut dar acelaşi număr, este semnată tot de ministrul Marcel Vela, ca preşedinte al Comitetului Naţional pentru Situaţii Speciale de Urgenţă şi trimisă instituţiilor din România pentru punere în aplicare.


Varianta 1 a „Hotărârii nr. 6 din 9 martie 2020 pentru aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus”, a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, semnată de ministrul de Interne, Marcel Vela


Varianta 2 a „Hotărârii nr. 6 din 9 martie 2020 pentru aprobarea unor măsuri suplimentare de combatere a noului Coronavirus”, a Comitetului Naţional pentru Situaţii de Urgenţă, semnată de ministrul de Interne, Marcel Vela

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat astăzi, în urmă cu câteva minute, că “România are un Guvern care funcţionează”.


Lasă un răspuns