Demenţa sovietică a Guvernului Orban: 8 poliţişti din 3 maşini de Poliţie au încătuşat un pensionar!

0
134

Un pensionar a fost încătuşat de zeci de poliţişti după ce a refuzat termoscanarea în faţa unu magazin Kaufland din Ferentari.

Imaginile arată cum la faţa locului, în timpul incidentului, ajung să fie nu mai puţin 3 maşini de poliţie, mai mulţi poliţişti, mai multe persoane sunt introduse în maşinile Poliţiei iar omul în vârstă pe care erau şi 8 poliţişti ajunge să fie trânit la pământ doar pentru că s-a opus încătuşării pentru că refuzase termoscanarea de magazin făcută de personal nepregătit .

Omul îşi pierduse şi ochelarii fiind încăierat de Poliţie, iar la final este încătuşat, în acelaşi timp şi celelalte persoane sunt deja luate de Poliţie.

Poliţia a comunicat că în limbajul de lemn că „la data de 19 mai a.c., prin apel 112 a fost sesizat un scandal în derulare, într-un centru comercial din sectorul 5. La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 24 Poliţie, care au identificat trei persoane, doi bărbaţi şi o femeie, care se manifestau violent, pe motiv că nu li s-ar fi permis accesul în magazin, deoarece au refuzat termoscanarea“.

Persoanele au fost sancţionate contravenţional, conform prevederilor Legii nr. 61/1991, pentru refuz de legitimare, provocare de scandal şi împiedicarea intervenţiei poliţiştilor în îndeplinirea obligaţiilor de serviciu”.

Lasă un răspuns