Libertatea l-a prins în flagrant pe Rareş Bogdan când face ilegalităţi şi minte

0
70

Jurnaliştii de la Libertatea l-au „prins în flagrant” pe Rareş Bogdan, europarlamentar PNL, prim vicepreşedinte al partidului, şi apropiat al preşedintelui Klaus Iohannis şi directorului SRI, Eduard Hellvig, că în timp ce îi ataca şi înjura pe români pe motiv că aceştia nu respectă restricţiile impuse de Guvernul Orban împotriva extinderii pandemiei, chiar el nu respecta aceste restricţii, punând în pericol sănătatea altor persoane.

Astfel, jurnaliştii de la Libertatea l-au filmat ieri pe Bogdan, în timp ce încălca legea, şi dădea o petrecere privată, cu peste 100 de persoane pentru fiica sa.

Mai mult, cei invitaţi la petrecerea lui Bogdan, au postat şi pe Instagram fotografii din interiorul restaurantului care arată că aceasta era o petrecere extinsă, în ciuda prevederilor legale.

Pentru siteul ştiripesurse, în ciuda evidenţelor, Bogdan a minţit din nou, în stilu-i tradiţional şi caracteristic, spunând că totul este „o tâmpenie”. (dublu click Bogdan neagă evidenţele)

Şi Guvernul Ludovic Orban a încălcat restricţiile impuse tot de el tuturor românilor, motiv pentru care s-a amendat singur după ce au apărut fotografii în care Guvernul încălca legea.


Citeşte INVESTIGAŢIE COMPLETĂ PE AFACERILE LUI RAREŞ BOGDAN

Lasă un răspuns