Bucureștiul vechi. Casa Capșa lansează o nouă gamă de bomboane

0
88

“Atențiune, atențiune! Ați auzit vestea cea bună? Am lansat o gamă nouă de TRUFE! Primăvara aduce trufandale la Casa Capșa Chocolaterie! Cu ciocolată cu caramel și sare, cu lichior de vanilie, ciocolată și cacao, alegerea vă aparține. Miezul moale, dens și cremos vă va face să simțiți din plin aroma ciocolatei belgiene.

Vă așteptăm în Casa Capșa Chocolaterie, pentru a vă crea cutia personalizată de trufe….și nu numai! Avem peste 10 bomboane noi si peste 15 plăci de ciocolată, potrivite și pentru perioada postului.

Tradiție și bun gust, din 1852!”, scrie Casa Capșa pe contul său de Instagram.

Pe Facebook, Casa Capșa anunță că a lansat și o nouă bomboană, numită Ferdinand.

„Atențiune, atențiune, conițe și juni din întreg Bucureștiul, veste mare ce ajunge la urechile voastre: Casa Capșa a scos o bomboană nouă: Ferdinand! Vestita cofetărie nu se lasă doborâtă nici de timp, nici de comentariile răutacioase care acuză că nu a mai scos nimic nou.  Ba din contră, mon cher! Ne-au arătat nouă și pe deasupra, ne-au și surprins cu o gamă largă de bomboane, trufe și plăci de ciocolată. Rămâi paf și alta nu, parol!

Curmale, pecan, unt de arahide, numai când citești îți plouă în gură, apăi când și guști! Deliciu complect! Și unde mai pui că poți să o mănânci și-n post, ține-te nenică, zău!

Nu vrei să rămâi cel din urmă cu cele mondene și e păcat să nu o și încerci în definitiv. Nu o găsești la orice colț de stradă, doar la Casa Capșa Chocolaterie.  Nu stă pitit Ferdinand al nostru după rafturi, doar are nume de REGE! Țanțos și mândru nevoie mare, îl vezi de cum intri, în vitrina din stânga. Ia-l și du-l acasă la cei dragi, în cutie mică, medie sau mare. Poftiţi aproape!”

 

Lasă un răspuns