Brazilianca Barbie va apărea cu Dua Lipa în filmul cu același nume

0
83

Ea și-a construit propria ei lume Barbie. Bruna Carolina Peres, cunoscută online ca “Bruna Barbie”, este o braziliancă blondă care seamănă izbitor cu populara păpușă, relatează NYPost.

Ea locuiește chiar într-o casă de vis de dimensiuni reale – cu o bucătărie, un living și o piscină de culoare roz – și o mașină asortată.

“Întotdeauna mi-a plăcut Barbie. Încă de când eram copil am urmărit și admirat povestea”, a declarat Peres pentru Daily Mail. “Încă din adolescență când am decis să adopt stilul”.

Bruna Carolina Peres este și influencer. Are 454.000 de urmăritori pe Instagram și își etalează viața online.

În fotografiile ei, nu există niciun lucru în casa ei – inspirată de o casă de păpuși din anii ’90 – care să nu fie roz.

Influențată de “Mean Girls” și “Legally Blonde” în copilărie, stilul ei personal completează viitorul film “Barbie”, cu Margot Robbie în rolul personajului principal.

Filmul, care va fi lansat în cinematografe pe 21 iulie, a făcut ca anul trecut, când au apărut fotografii de pe platoul de filmare, să fie invadat de multe piese roz.

Mult-așteptatul “Barbie” al regizoarei Greta Gerwig prezintă o listă impresionantă de actori: Simu Liu, Kate McKinnon, Dua Lipa, Michael Cera, Issa Rae și mulți alții.

Lasă un răspuns