Se sparge omerta în magistratură! Judecător CSM cu pensie de 25.000 de lei net pe lună?

0
127

Judecătorii au ajuns să se certe între ei pe pensiile speciale uriaşe.

Judecătoarea Adina Daria Lupea a scris mai întâi următoarele: “Vad ca nu apare in comunicatul Curtii, insa noi ne vom intruni din nou in 10 ianuarie, vineri, sa ne decidem daca vom continua forma de protest. Protest, pentru ca din interiorul nostru cineva sustine diminuarea pensiilor de serviciu, pe un forum de fb al magistratilor. Voi atasa si postarea doamnei Andrea Chis, deoarece despre domnia sa este vorba.”

Ulterior, judecătorul Adina Lupea a revenit cu o postare mai amplă în care prezintă şi mesaje trimise pe un forum al magistraţilor. Iată a doua postare a Adinei Lupea: “Ani, sunt vreo 3 ani de zile in care nu mi-am dorit asta . In pofida tuturor chestiunilor personale. Sa arat cu degetul spre colegi, si mai ales spre membrii CSM alesi de noi.Ca lumea ne judeca. daca ne judecam intre noi.

Acum insa nu ma mai pot abtine. Acum voi lasa deoparte orice iubire, beatitudine, condescedenta fata de doamna care mi-a botezat copilul si imi e nasa, pentru ca mi-a fost si contracandidata si din aceasta cauza cred ca am tacut destul. Trei ani.

Acum o sa relev ce se face de fapt. Un membru ales al CSM si-a solicitat decizia de pensionare. Din postura de membru CSM. Cu indemnizatie de CSM, plus diurnele si deplasarile si tot ce se adauga la aceasta demnitate. Din aceasta postura, de unde pensia se poate calcula de la vreo 25.000 in plus net, domnia sa cere diminuarea pensiilor magistratilor de scaun in activitate. E sublim, nu e asa?

Pe pagina de fb a FJR aduna adepti care nu cunosc jocurile de culise si care cad in plasa falsului populism promovat de colega mea. Nu, voi nu veti avea pensia ei, din pacate. Voi sau haideti sa va zic dvs, nu veti percepe subtilitatea de a va lasa folositi pentru o cauza nobila de un om care deja si-a asigurat pensia undeva peste, peste cu mult, de veniturile ce astazi vi se par nesimitite

Cu parere de rau Andrea, sarada trebuie sa aiba un sfarsit!

Eu una voi sparge aceasta omerta!”

Mesajele postate de Adina Lupea sunt mai jos.

Lasă un răspuns