Nici mogulii americani nu mai sunt ce-au fost. Bezos și-a inaugurat casa din Washington cu fata lui Trump și oficiali ai Casei Albe

0
54

Mogulul american, Jeff Bezos, patron al Washington Post, cu orientare anti- republicană, patron al Amazon și cel mai bogat om din lume, și-a inaugurat zilele trecute casa din Washington printr-o petrecere la care a invitat inclusiv oficiali ai Casei Albe și pe fata președintelui Donald Trump.

Invitați la petrecerea de lux a lui Bezos au fost Ivanka Trump și soțul său, Jared Kushner, Kellyanne Conway, Bill Gates, Lauren Sanchez, Mitt Romney sau Jim Mattis. Invitat la petrecerea de lux a lui Bezos a mai fost actorul Ben Stiller.

Bezos și-a cumpărat în 2016 cu 23 de milioane de dolari casa din Washington, a renovat-o iar acum proprietatea are 11 dormitoare și 25 de băi.

Presa americană speculează pe marginea faptului că Bezos și-a extins cercul politic, având în vedere contractele uriașe pe care firmele sale le au atât cu serviciile secrete americane cât și cu administrația republicană americană.

Lasă un răspuns