Șeful guvernului spaniol, PEDRO SANCHEZ, A ABANDONAT SPANIA în ghearele CORONAVIRUS! Contributor Presa Curată relatează din MADRID

0
68

Publicația spaniolă, LA RAZÓN, dezvăluie un raport al Consiliului Superior de Invetigații Științifice din Spania prin care experții avertizau guvernul, încă de la început, asupra gravității pandemiei de CORONAVIRUS.

În ciuda acestui fapt, guvernul de coaliție PSOE – UNIDAS PODEMOS nu a luat nicio măsură pănă la data de 14 martie, când deja se înregistraseră aproape 6.000 de infectați și 191 de decese, zi în care a fost decretată starea de urgență.

Cu doar căteva zile în urma acestei date, pe 8 martie, cu peste 450 de cazuri deja detectate și 10 morți COVID 19, guvernul lui Pedro Sanchez a permis manifestațiile dedicate zilei de 8 martie la care, în centru Madridului, s-au prezentat peste 120.000 de participanți.

Manifestații de celebrare a zilei de 8 martie s-au organizat în toate orașele importante ale Spaniei, în Barcelona cifra depășind 50.000 de participanți.

Din Madrid, Mircea Apostol

Madrid, 8 martie. Manifestații în plină pandemie.

Lasă un răspuns