A EXPLODAT şi ARADUL: se cere închiderea Spitalului, medicii se ceartă, 16 sunt pozitivi cu COVID-19 sau pleacă cu totul, la DSP e HAOS. La ATI Orăştie, HUNEDOARA, toţi medicii au demisionat!

0
77

Consiliul Local Civic a solicitat Prefecturii Arad şi Consiliului Judeţean Arad  să închidă Spitalul Judeţean! Reprezentanţii CLC spun că unitatea trebuie închisă şi dezinfectată de urgenţă.

Avand in vedere situatia existenta la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Arad si a faptului ca exista diseminare intraspitaliceasca a infecției cu noul coronavirus (SARS-CoV-2) solicitam de urgenta: Inchiderea de indata a SCJU Arad; Luarea tuturor masurilor necesare pentru dezinfectarea de urgenta a acestuia. Mentionam ca ignorarea acestei masuri atrage dupa sine raspunderea persoanelor responsabile conform Art. 352. – Cod Penal: (1) Nerespectarea măsurilor privitoare la prevenirea sau combaterea bolilor infectocontagioase, dacă a avut ca urmare răspândirea unei asemenea boli, se pedepsește cu închisoare de la 6 luni la 2 ani sau cu amendă”, se arată în scrisoarea transmisă autorităţilor.

Nu mai puţin de 16 cadre medicale de la SCJU Arad au fost confirmate cu coronavirus, de la începutul pandemiei până astăzi.”, scrie Ziarul de Arad.


Tot mai multe cadre medicale din judeţul Arad sunt disperate: „Două colege sunt internate la TBC”, scrie tot Ziarul de Arad.


Spitalul Județean ARAD e o BOMBĂ CU CEAS care A EXPLODAT deja: MEDICI-ȘEFI DE SECȚIE și multe alte CADRE MEDICALE – DEPISTATE POZITIV CU NOUL CORONAVIRUS!, relatează criticarad.ro.

Ia-ți o mască dacă ți-e frică că crăpi!” a zis – și a aruncat cu ea după o altă colegă. „Atitudine de mahala pe care chiar și-n aceste momente trebuie să o suportăm”. Tranșeele invizibile din Spitalul Județean Arad înghit prima linie: CADRELE MEDICALE!, arată criticarad.ro.

TEORETIC, avem TREI aparate de testare PCR în Arad și MILIOANE DE EURO „alocate crizei”; PRACTIC avem NIȘTE CURVE POLITICE care își bat joc de NOI, de ELE ÎNSELE și de ditamai PANDEMIA: asta reiese din DECLARAȚIILE LOR!, scrie tot criticarad.ro.


Angajat al Spitalului Județean, aflat în izolare: „La DSP e un haos total! Nimeni nu știe să te îndrume, să îți spună ceva!”, arată SpecialArad.ro.


Opt medici de la Județean au renunțat la posturi. 6 medici pleacă de la UPU, 2 se pensionează, scrie Aradon.ro.


Disperare şi revoltă la Spitalul din Arad după moartea unui pacient cu COVID-19. Omul a stat internat 3 zile fără să fie testat: O să ajungem fix ca Suceava!, informează Adevărul de Arad.


Toate cadrele medicale de la ATI Orăştie şi-au depus demisiile: „Suntem trimişi la moarte cu mâinile goale”, scrie Adevărul de Arad.


Strigătul de ajutor al unui medic: „Am zis că tac, dar nu mai am încotro. Stau izolat cu trei copii şi soţia“, arată Adevărul de Arad.


Este OFICIAL: Aradul și Deva sunt FOCARE de CORONAVIRUS, relatează News Arad. La Arad, a fost confirmată infectarea cu SARS-CoV-2 a unor cadre medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență, Spitalul Orășenesc Ineu și Spitalul Matern.


Lasă un răspuns