Apel disperat din Bacău: “Un agent şef de Poliţie şi soţia, posibil suspecţi de coronavirus, refuzaţi la testare şi spitalizare! Suntem carne de tun! Şefii NU ies din birouri!”

0
87

Românii scriu Presa Curată: „Bună ziua (….) vreau să vă informez că domnul agent șef principal de Politie B.V. din cadrul Biroului Rutier Bacău, este suspect de infecție cu coronavirus și el și soția sa de săptămâna trecută.

Au cam toate simptomele specifice, polițistul a anunțat comanda IPJ, DSP, medicul unității, și nimeni nu face nimic, refuza toți sa îi testeze, deși guvernanții spun zilnic la televizor ca este obligatorie testarea celor care prezintă simptome specifice, chiar dacă nu au luat contact cu persoane presupuse a fi infectate. 

Tot săptămâna trecută, spitalul județean Bacau a refuzat internarea acestora.

Va rog sa faceți ceva, toți suntem carne de tun, șefii de structuri și de subunități nu ies din birouri, iar în cazul în care suntem infectați, având zilnic contact cu persoane posibil infectate, suntem lăsați să murim la domiciliu, infectând astfel soțiile, colegii și copiii noștri. 

Vă rugăm să faceți ceva!”


Foto: Inquam Photos

Lasă un răspuns