Șeful Serviciului pe Militari al DNA, schimbat din funcție de CSM, în ciuda războiului declanșat cu șeful DNA prin Spotmedia

0
72

Secția de procurori din CSM a decis astăzi cu o majoritate de 4 la 1 încetarea delegării pe funcție a procurorului militar Liviu Lascu, ca șef al Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze privind infracțiunile de corupție săvârșite de militari. (dublu click decizie CSM)

Astfel, funcția de procuror șef al Serviciului pe Militari din DNA devine vacantă, începând de săptămâna viitoare, luni, 22 mai 2023, după ce și procurorul militar Gheorghe Stanciu n-a mai dorit să fie delegat pe această funcție din DNA, preferând să plece la pensie.

Liviu Lascu, ca șef al Serviciului pe militari al DNA a declanșat zilele trecute, prin intermediul Spotmedia (dublu click), un atac la actualul procuror șef al DNA, Marius Voineag, pe motiv că urma să fie schimbat din funcție. (dublu click)

Liviu Lascu avea să se întâlnească în aceeași zi în care și CSM a amânat decizia în privința sa cu liderul PNL, Ioan Cupșa, un prieten de-al său. (dublu click)

Liviu Lascu, șef al Serviciului pe militari al DNA, se prezenta  pe contul de Facebook ca un fan al opiniilor politice și despre Justiție exprimate de Spotmedia (dublu click), împărtășind cu cititorii analizele.

Liviu Alexandru Lascu, prim procuror al Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj a fost adus în DNA de fostul procuror șef, Crin Bologa, fiind delegat de două ori pe funcția de Serviciului pe Militari din DNA începând cu 1 septembrie 2022.

Lasă un răspuns