Elon Musk se ceartă cu George Soros: „Și-a cumpărat procurori de casă”

0
72

‘Voi spune ceea ce vreau să spun și dacă voi pierde bani, așa să fie’, a declarat Musk într-un interviu recent.

Proprietarul Twitter, Elon Musk, s-a apărat de acuzațiile că ar fi “antisemit” după ce l-a criticat pe miliardarul liberal George Soros și l-a acuzat că finanțează “procurori de companie/ de casă” care nu fac ce trebuie împotriva infractorilor violenți.

“Aceasta este libertatea de exprimare”, a declarat Musk despre comentariile sale recente împotriva lui Soros în timpul unui interviu acordat marți la CNBC.

De asemenea, Musk a susținut în continuare că Soros “urăște umanitatea” și că “vrea să erodeze însăși structura civilizației”.

“Cred că este adevărat. Aceasta este opinia mea”, a declarat Musk pentru CNBC.

“Îmi amintesc de o scenă din “The Princess Bride””, a spus Musk, referindu-se la personajul Inigo Montoya din clasicul film. “Oferă-mi bani. Oferă-mi putere. Nu-mi pasă”, a spus Musk, parafrazând scena celebră în care Montoya se află față în față cu ucigașul tatălui său.

“Voi spune ceea ce vreau să spun și dacă consecința este pierderea de bani, așa să fie”, a conchis Musk.

Musk a scris din nou pe Twitter despre Soros marți, susținând că miliardarul american de origine maghiară a exploatat un punct slab al sistemului judiciar american: discreția procurorilor.

Soros a identificat cu perspicacitate o oportunitate de arbitraj masiv în alegerile procurorilor districtuali, unde o sumă relativ mică de bani are o influență supradimensionată“, a scris Musk.

Soros a fost din nou criticat de republicani după ce s-a dezvăluit că a finanțat procurori de stânga care reprezintă 20% din americanii din întreaga țară. Mai recent, Soros a fost criticat pentru o contribuție de peste 1 milion de dolari pe care a făcut-o unui grup strâns legat de procurorul districtual din Manhattan Alvin Bragg, procurorul care a condus punerea sub acuzare a fostului președinte Donald Trump.

Musk a adăugat că dezmembrarea sistemului juridic de către Soros a fost intenționată.

“Instrucțiunile lui Soros către procurorii săi de companie au fost (în esență) de a minimiza urmărirea penală chiar și a infractorilor violenți. De aceea, un criminal – cineva care își înjunghiase deja colegul de cameră – putea să-l atace brutal pe Dave Chapelle pe scenă cu aceeași armă mortală și totuși să primească doar o infracțiune!”

Isaiah Lee a fost condamnat la 270 de zile de închisoare după ce l-a atacat pe comediantul Dave Chappelle pe scena de la Hollywood Bowl din California. Lee a declarat pentru Post, în timpul unui interviu acordat la închisoare, că a fost “declanșat” de glumele anti-LGBTQ+ ale lui Chappelle și a susținut că palma lui Will Smith asupra lui Chris Rock la gala Oscarurilor din 2022 l-a “inspirat”.

Musk a comentat, de asemenea, alegerile prezidențiale din 2020, spunând că, deși crede că Biden a câștigat alegerile, a existat totuși “interferențe electorale”.

“A existat Twitter și alții implicați într-un act de suprimare a informațiilor care erau relevante pentru public. Este un lucru teribil care s-a întâmplat. Este o interferență electorală”, a declarat Musk, referindu-se la faptul că povestea laptopului lui Hunter Biden a fost inițial restricționată pe platforma de socializare în zilele premergătoare alegerilor din 2020.

Lasă un răspuns