Pedofilul Epstein trage miliardarii după el

1
86

După ce s-a aflat că bossul JPMorgan Chase, Jamie Dimon, va fi audiat în procesele pedofilului Epstein, acum a venit rândul și altor miliardari de top să fie citați și audiați în procesele celebrului traficant sexual american.

Thomas Pritzker, moștenitorul lanțului hotelier Hyatt.

Miliardarul Sergey Brin, co-fondatorul Google , și Thomas Pritzker, moștenitorul lanțului hotelier Hyatt, se numără printre marii magnați ai lumii care au fost citați într-un proces important care investighează legăturile lui JPMorgan Chase cu infractorul sexual condamnat Jeffrey Epstein.

Procurorul general al Insulelor Virgine americane a solicitat reprezentanților legali ai Brin, Pritzker, Michael Ovitz, cofondatorul Creative Arts Agency și magnatului imobiliar Mort Zuckerman să prezinte orice documente sau informații legate de bancă și Epstein.

4 persoane au primit citații în procesul Epstein al lui JPMorgan Chase

Citațiile sunt legate de procesul civil al Insulelor Virgine americane, care acuză pe JPMorgan Chase că a beneficiat de cercul traficului sexual al lui Epstein în timp ce a închis ochii la actele sale imorale, a raportat vineri Wall Street Journal .

Banca a negat orice faptă greșită și susține că nu a avut știință despre activitățile criminale ale lui Epstein.

Potrivit WSJ, nu este clar de ce celor patru indivizi li s-a cerut să furnizeze informații legate de legăturile lui JPMorgan Chase cu Epstein. Cu toate acestea, astfel de solicitări sunt adesea făcute în timpul procesului pentru persoanele care pot avea informații relevante, dar nu sunt direct implicate în caz.

Brin, cu o avere personală estimată la 85,6 miliarde de dolari, a co-fondat Google și este unul dintre cei mai bogați oameni din lume. 

Pritzker este președintele executiv al Hyatt Hotels Group și are o valoare netă estimată la 5,3 miliarde de dolari.

În plus, Ovitz este un fost super-agent de la Hollywood și co-fondator al Creative Artists Agency, în timp ce Zuckerman este un dezvoltator imobiliar proeminent și actual proprietar al US News & World Report.

Ziarul a raportat că cei patru bărbați nu au fost disponibili pentru comentarii.

Insulele private ale lui Epstein și legăturile lui JPMorgan cu Epstein duc la procese

Epstein poseda câteva insule private situate în Insulele Virgine americane, a raportat NY Post . În timp ce era ținut în arest și se confrunta cu acuzații federale legate de trafic sexual, el a murit în închisoare în 2019 în circumstanțe suspecte.

JPMorgan l-a avut ca client pe Epstein timp de aproximativ 13 ani, din 2000 până în 2013. Insulele Virgine americane au intentat un proces civil împotriva JPMorgan Chase pentru a solicita despăgubiri, ca fiind unul dintre cele două procese cu care se confruntă banca din cauza asocierii sale cu finanțatorul controversat.

Celebrul traficant sexual și de minori Jeffery Epstein, prieten cu multe vedete, politicieni de top la nivel mondial și servicii secrete, a fost găsit mort în celula sa din New York pe 10 august 2019.

Bossul JPMorgan va fi audiat în procesele pedofilului Jeffrey Epstein

Lasă un răspuns