Încă un miliardar citat în procesul pedofilului Jeffrey Epstein: Elon Musk

0
236

Insulele Virgine americane au emis o citație șefului Tesla, Elon Musk, pentru a căuta documente, ca parte a procesului guvernului împotriva lui JPMorgan Chase, anunță CNBC.

Insulele Virgine au dat în judecată JPMorgan din cauza clientului de multă vreme al băncii, Jeffrey Epstein, traficant sexual.

Insulele Virgine americane au emis o citație către Tesla, șeful Elon Musk caută documente ca parte a procesului guvernului împotriva lui JPMorgan Chase pe tema traficului sexual făcut de către clientul de multă vreme al băncii, Jeffrey Epstein, a dezvăluit luni un dosar al instanței.

Acest dosar spune că Insulele Virgine au încercat de la sfârșitul lunii aprilie să-i transmită lui Musk citația, care a fost emisă deoarece Epstein „s-ar fi putut trimite sau a încercat să-l trimită” pe Musk ca client la JPMorgan.

USVI a angajat o firmă de investigații pentru a încerca să găsească o adresă de la Musk și, de asemenea, a contactat unul dintre avocații CEO-ului, care în trecut a renunțat la cerința ca acesta să fie comunicat personal cu documente legale în cazuri federale trecute, potrivit depunerii în Tribunalul districtual al SUA din Manhattan.

„Guvernul a contactat avocatul domnului Musk prin e-mail pentru a-l întreba dacă va fi autorizat să accepte serviciul în numele lui Musk în această chestiune, dar nu a primit un răspuns care să confirme sau să-i infirme autoritatea”, se arată în dosar.

Insulele Virgine i-au cerut judecătorului Jed Rakoff să autorizeze guvernul să îi transmită lui Musk citația prin așa-numitul serviciu alternativ, care poate include scoaterea unui anunț care să-l avertizeze cu privire la cererea legală de documente.

Astăzi, Elon Musk s-a întâlnit cu președintele Franței Emmanuel Macron și a promis că va investi în Franța.

CITEȘTE ȘI…

Pedofilul Epstein trage miliardarii după el

Bossul JPMorgan va fi audiat în procesele pedofilului Jeffrey Epstein

Lasă un răspuns