Cea mai puternică chelneriță de la Oktoberfest devine virală în lume

 Verena este inginer de planificare și mamă a unui fiu de doi ani și jumătate.
0
21

Chelnerița Verena Angermeier (30 de ani) poartă nu mai puțin de 13 halbe de bere umplute în același timp la Oktoberfest și își croiește drumul lin prin mulțime, relatează Bild.

Cortul cu 4.932 de locuri se umple încet. Femeia minionă are o incredibilă forță în mâini. Într-o clipă va lua în fiecare mână șase halbe de bere umplute (13,8 kg fiecare), le va așeza una peste alta și, în plus, o colegă va așeza a 13-a halbă în mijlocul piramidei.

@watson_news

Jedes Jahr wundert sich die Welt über die Stärke der Kellnerinnen auf dem Oktoberfest. Dieses Jahr ist es nicht anders. Verena Angermeier hat mit ihrem Video, in dem sie 13 gefüllte Masskrüge trägt, einen Internet-Hit gelandet. Die 30-Jährige sagte im Gespräch mit bild.de, dass ihre Kunden, seit das Video verbreitet wurde, immer mehr bestellen, nur um zu sehen, wie sie mit dem Bierturm nach oben läuft. Aber seht selbst: #watson #watsonnews #viral #repost #oktoberfest #bier #kellnerin

♬ Originalton – watson_news

Piramida cântărește puțin sub 30 de kilograme. O halbă de bere goală cântărește aproximativ 1,3 kilograme, iar un litru de bere Löwenbräu Wiesn cântărește cu aproximativ 1 kilogram în plus. O greutate care ar putea pune probleme multor bărbați.

 Cu toate acestea, chelnerița de la Oktoberfest Verena ridică cu ușurință piramida din halbe de bere de 30 de kilograme – și asta cu o înălțime de 1,59 metri și o greutate corporală de aproape 50 de kilograme.

„Depind mult de tehnologie”, dezvăluie ea cu un zâmbet care o face să devină virală pe rețelele de socializare. Așa se face că Verena a devenit un adevărat hit pe internet.

Pe platforme precum TikTok și X (fostul Twitter), milioane de oameni s-au minunat de scenă și se întreabă cum este posibil acest lucru. „Nu din cauza sexului slab” sau „Trebuie să mă antrenez din nou” sunt doar două dintre multele comentarii – ale bărbaților!

Pe internet circulă acum numeroase videoclipuri cu chelnerițe Oktoberfest care poartă pahare de 13 litri prin corturi.

 Verena Angermeier a inventat ea însăși tehnica piramidei. “Din necesitate. Pentru că sunt atât de mică, aveam nevoie de o soluție despre cum să-mi fac cel mai bine drum printr-un cort plin de oameni. În ceea ce privește puterea, pot controla chalbele de bere puse una peste alta mai bine decât șase căni una lângă alta în fiecare mână

Verena inițial nu și-a dat seama că milioane de oameni o cunosc acum din videoclipurile vizitatorilor Oktoberfest .

„Nu vreau să fiu deloc în centrul atenției, dar acum sunt recunoscut de o mulțime de oameni”, și dezvăluie BILD: „Oaspeții comandă acum mai multe doar pentru a mă vedea plimbându-mă. Chiar dacă la masă sunt doar opt persoane, comand mereu 13 litri pentru ca invitații să mă filmeze cu turnul de bere.”

 Verena este inginer de planificare și mamă a unui fiu de doi ani și jumătate. Ea lucrează la festivalurile populare bavareze din aprilie până în octombrie. A început la vârsta de 18 ani. „Munca mea este antrenamentul meu de forță De fapt, nu-mi place foarte mult faptul că acum sunt în centrul atenției. Colegii mei toți fac o treabă grozavă aici, la Oktoberfest”, spune ea.

Lasă un răspuns