SITUAŢIE EXPLOZIVĂ ÎN HUNEDOARA: medicii şi-au chemat AVOCAŢII! Pacienţii suspecţi de COVID-19, MUTAŢI NOAPTEA TRECUTĂ prin spitale!

0
80

Cum lupți împotriva răspândirii coronavirusului cu astfel de măsuri?

Patru pacienți suspecți de infectare cu COVID-19 sunt mutați, în miez de noapte, dintr-un spital în altul. Înghesuiți toți în aceeași ambulanță. În prealabil, oamenii fuseseră testați epidemiologic pentru coronavirus, dar cum rezultatele nu au venit încă nu se știa care este pozitiv și care este negativ.
Cei patru au fost mutați noaptea trecută, în jurul orei 24,00, de la spitalul din Hunedoara la spitalul din Hațeg. Pe lângă faptul că au fost transportați la un loc, pacienții spun că au intrat în contact direct și cu alte persoane! Mai mult, până la această oră pacienții nu au fost văzuți de niciun medic!
În aceste condiții, care sunt șansele ca spitalele să rămână ”curate”, adică să nu aibă noi cazuri de Covid?
Cine ia aceste decizii nu se gândește la pericolul la care îi expune pe pacienții care nu au virusul, ci au cu totul alte afecțiuni sau suferă de o viroză respiratorie banală! Chiar credeți că dă bine să avem cât mai multe cazuri de infectați și de decedați la nivel de județ?
Spre ce ne îndreptăm
?”, relatează HD24.ro, prezentând şi imagini de azi noapte.

HD24.ro
HD24.ro
HD24.ro
HD24.ro
HD24.ro

23 DE MEDICI CER PRIN AVOCAŢI CARANTINA

23 de cadre medicale de la SJU Deva cer oficial dispunerea urgentă de măsuri pentru instituirea în mod legal a carantinei în spații special amenajate, unde este cazul, în privința personalului medical, personal închis nelegal în incinta S.J.U. – directorului Direcției de Sănătate Publică a Județului Hunedoara, loan Sebastian Mezei și supun documentul atenției, ministrului Nelu TATARU, secretarului de stat Raed ARAFAT și prefectului Județului Hunedoara Vasilica POTECA!“, relatează tot HD24.ro.

HD24.ro
HD24.ro
HD24.ro

În acelaşi timp, MEDICII NU MAI POT: Suntem într-o spirală care ne trage în jos pe toţi: cadre medicale, pacienţi, oameni!. Vezi mărturia cutremurătoare


Foto: HD24.ro

Lasă un răspuns