„Ia uite, SE PIŞĂ! Uitaţi, BATJOCURĂ! Aşa se dezinfectează la noi! Cu un furtun! Spală! Dezinfectare Turnu Măgurele!” IMAGINI CU DOREL din ROMÂNIA IRESPONSABILĂ

0
72

O serie de imagini postate pe reţeaua de socializare Facebook arată modul halucinant în care Primăria Turnu Severin dezinfectează localităţile.

O maşină care circulă mai degrabă aiuritor, cu 2 angajaţi, unul cu echipament de protecţie care stropeşte cu un furtun pe stradă şi pe lângă curţile oamenilor şi un al doilea, echipat doar cu mănuşi şi mască pe care şi-o dă jos şi şi-o pune.

„Dezinfectarea” împotriva pandemiei de nou coronavirus se face în bătaie de joc:

Batjocură, băieţi! Uitaţi, batjocură! Se dezinfectează! Cu un furtun! Primăria Turnu Măgurele! Primăria Turnu Măgurele! Ia uite, se pişă! Dezinfectare Turnu Măgurele! Cu un furtun! Batjocură! Aşa se dezinfectează la noi! Cu un simplu furtun! Spală! Hahahaha…. Batjocură, ia uite! Primarul Turnu Măgurele, batjocură! Asta este dezinfectare! Ştii ce iese? N-o să se usuce nici florile! Bătaie de joc, da, domnu’! Bătaie de joc!


Imagnile din România pot fi comparate cu cele din ţările europene sau alte state democratice care se luptă cu pandemia de nou coronavirus. Concluziile le trag cititorii.


Lasă un răspuns