Guvernatorul Ron DeSantis devine candidatul Ron DeSantis: Îl voi învinge pe Biden!

0
88

Într-o rară apariție într-un interviu de televiziune, celebrul guvernator republican al Floridei, Ron DeSantis, i-a acordat jurnalistului Piers Morgan un interviu care va fi difuzat joi seara pe Fox Nation și pe TalkTV. Ron DeSantis este perceput public în SUA ca “noua stea” a Partidului Republican și un pretendent serios la funcția de președinte al SUA în 2024.

Ron DeSantis a fost întrebat de Piers Morgan dacă preferă să fie numit „Ron DeSanctimonious” sau „Meatball Ron” de către mentorul său devenit rival – Donald Trump iar aceasta a răspuns: „Nu prea știu ce înseamnă, dar îmi place. Este lung, are multe vocale. Vom merge cu asta. E în regulă”

DeSantis a adăugat apoi: „Poți să mă numești oricum vrei, atâta timp cât îmi spui și câștigător”.

Deși DeSantis, în vârstă de 44 de ani, nu a anunțat public că va candida pentru Casa Albă în 2024, dar a pus deja bazele pentru candidatura sa probabilă, spunându-le aliaților săi în conversații private că va urca în ring.

DeSantis – care îl urmează pe Trump cu o medie de 15% în sondajele recente ale RealClearPolitics – i-a spus lui Morgan să „stea atent” pentru un anunț viitor privind oferta sa pentru Casa Albă.

„Dacă candidez, voi candida împotriva lui Biden. Și voi câștiga”, a spus Ron DeSantis. El i-a declarat lui Morgan că încercările lui Trump de a-l provoca cu mesaje pe rețelele de socializare sunt doar „zgomot de fundal”. „Nu este important pentru mine să mă lupt cu oamenii pe rețelele sociale. Nu realizez nimic pentru oamenii pe care îi reprezint”, a afirmat el.

“Fără dramă”

DeSantis a părut, de asemenea, să contrazică stilul de conducere al fostului președinte Donald Trump, spunându-i lui Morgan că își conduce statul fără „fără drame zilnice”.

El a vorbit, de asemenea, despre modul în care relația lui cu Trump s-a stricat, Morgan spunându-i că lui DeSantis că a făcut o „eroare fatală” și a devenit „prea popular”.

Morgan a făcut apoi aluzie la romanul lui Mary Shelley din 1818 „Frankenstein”, spunându-i lui DeSantis: „Dr. Frankenstein creează un monstru, apoi pierde controlul asupra monstrului și apoi monstrul ajunge să-l omoare. Știți paralela pe care o fac…”

DeSantis a răspuns: „Să punem țara pe primul loc decât să ne facem griji pentru orice personalitate sau orice tip de individ”.

„Asta este adevărat”, i-a răspuns Morgan. „Dar te confrunți cu cineva căruia îi pasă cu siguranță cine primește creditul și căruia este disperat să vrea să recâștige Casa Albă.”

“Putin este o benzinărie cu arme nucleare”

DeSantis a spus că spre deosebire de Trump, el l-ar fi dat afară pe doctorul Fauci de la Casa Albă.

În interviu, Ron DeSantis a declarat că președintele Rusiei, Vladimir Putin, este un criminal de război care nu are capacitatea de a-și realiza ambițiile.

“[Putin] este practic o benzinărie cu o grămadă de arme nucleare”, a spus DeSantis.

Lasă un răspuns