Orban photo op: beri fără număr cu cel care a vrut să cumpere “părerile” de pe tv

0
92

Pentru a diminua impactul fotografiei devastatoare apărute săptămâna trecută care îi devoala pe Ludovic Orban şi miniştrii cabinetului său, în Guvernul României, încălcând legile şi consumând alcool, premierul României a făcut azi un photo-op în Centrul Vechi numit “vizită la terasele industriei Horeca”.

Ludovic Orban, premierul României, cel despre care Victor Ponta a dezvăluit că a fost în trecut la cură de dezalcoolizare, a luat multe terase la rând.

În pelerinajul său pe la terase, Ludovic Orban, a consumat, aşa cum arată imaginile, mai multe beri şi tipuri de bere, a băut vin, cafea şi apă minerală, toate în doar câteva ore.

A fost însoţit de apropiata sa numită în Guvernul României, de consilierul Dancă, şef al Cancelariei, fost angajat în Guverne PSD şi chiar şi de Răzvan Pârjol, secretarul de stat de la Economie/Turism, recent implicat într-un scandal în oferta „de cumpărare a vocilor critice” de pe Tv.

Răzvan Pascu, consultant de marketing, a dezvăluit recent cum Pârjol i-a oferit un post de consilier în guvern doar pentru că acesta a avut „păreri” pe tv.

Potrivit Hotnews şi financialintelligence.roEmil Răzvan Pîrjol, înainte să vină în Guvernul Orban, a fost președinte al Bucharest Tourism Bord și Head of Hospitality Department la Niro Investment Group,controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro.

În 2012 a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care în acel moment era ministru la dezvoltare regională și turism.

În perioada iulie 2012-decembrie 2015, Pîrjol a fost director general al Companiei de Investiții pentru Turism, companie de stat, desemnat în această funcție de Eduard Hellvig, potrivit Hotnews. Câteva luni, până să ajungă secretar de stat a lucrat și pentru grupul controlat de Niro, cunoscut pentru afacerile imobiliare. Are un adevărat imperiu imobiliar. Una dintre afacerile în care a fost implicat a fost Complexul Europa, demolat în luna septembrie.

Lasă un răspuns