Vela „stă cu ochii” pe ei, candidaţii PNL în alegeri cer voturile interlopilor

0
90

“Candidatul PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, cere, din nou, ajutorul interlopilor în lupta electorală. Giugea a apelat, de această dată, la bulibașa “Vaticanu”, pe numele său Ion Antonescu, arestat, apoi expulzat din SUA, sub acuzații de trafic de persoane și proxenetism, la fel ca și fiul său, Păunaș.


Clanul Vaticanu (sau Vatykanu cum se recomandă pe Fb) introduce ilegal cerșetori și prostituate în SUA, pe la granița cu Mexic și se află pe lista de suspecți a FBI. De altfel, Păunaș Vaticanu se laudă pe rețelele de socializare că trăiește în Los Angeles, deși a fost expulzat din SUA și are mai multe dosare penale și procese și în România.


Înregistrarea apare la doar câteva zile după cea în care Nicolae Giugea a fost surprins când le promitea “sume compensatorii”, din banii primăriei, interlopilor care nu au pensie fiindcă nu au muncit. În această înregistrare apare Ilie Dumitru, zis “Cărămizaru”, finul bulibașei Fulguță din celebrul cartier craiovean Fața Luncii”, scrie ştiripesurse.

Interlopul Vaticanu, de la care candidatul PNL pentru Primărie cere voturi, este un apropiat/cumătru al lui Emi Pian, fostul şef al clanului Duduianu.

Lasă un răspuns