Miliţia cu clanul, pianul şi pulanul

3
115

Atunci când la moartea lui Caiac, în 2008, toată Craoiva a ieşit pe străzi ca să-l plângă pe interlop şi clanul său violent a tuns de nervi ziariste, politicienii români de la Putere promiteau o Românie fără clanuri.

Realitatea factuală a demonstrat ulterior că însuşi preşedintele României care promitea o Românie fără clanuri era băgat într-o afacere sulfuroasă cu clanurile interlope, fratele său luând morman de bani de la rudele intelopului Bercea Mondial, ca să traficheze actul de Justiţie şi să-l elibereze pe puşcăriaşul interlop, motiv pentru care, după o tentativă eşuată de muşamalizare a SRI şi DNA, şi doar în baza dezvăluirilor A3 şi fratele preşedintelui României a intrat la puşcărie.

Schema era simplă: interlopul aducea voturi, dădea banul, politicianul- ales şi cu sprijinul interlopelii, presta la schimb influenţă şi intervenţii, inclusiv în Justiţie, pentru clan.

30 de ani- UM0215, DGIPI, DGPI- structura specializată şi plătită din bani publici ca să demanteleze clanurile în România- a devenit ea însăşi un clan. Până a rămas fără dinţii şi aşa cariaţi, graţie Guvernului Cioloş. Ulterior, chiar şefi ai UM0215, DGIPI, DGPI au ajuns în puşcărie pentru că se drogau. Puteau să intre mai de demult, când foloseau instituţia ca să acopere infractori, chiar politicieni. Dar statul de drept nu funcţionează când trebuie.

SRI cică nu se ocupă de clanuri, se ocupă de siguranţa naţională. De parcă clanurile interlope nu au devenit în timp problemă de siguranţă naţională. Când clanurile erau adânc în familia unui preşedinte, SRI era plecat din localitate, ca şi SPP. Stăteau, ca şi acum, căţeluşi slugarnici la uşa şi cheremul Împăratului Rege preşedinte.

Deci de clanurile interlope se ocupă în general Poliţia, Miliţia la fel de numeroasă, putregăită în rele şi metehne şi la fel de prostuţă ca cea de de dinainte de 89.

Numai că majoritatea clanurilor interlope care au cuprins România sunt mână în mână cu putregăiţii Poliţiei.

Clanurile se omoară între ele în faţă la SRI, Parchetul General şi Ministerul Justiţiei pentru că acolo noaptea este lumină şi ştiu că sunt safe, nu îi vede şi nu îi prinde nimeni. În faţa interlopilor, nici camerele de vederi nu mai merg, şi paznicii de noapte de la SRI, Parchetul General şi Ministerul Justiţiei fug mâncând pământul. Se volatilizează. Nici usturoi n-au mâncat, nici gura nu le miroase.

Majoritatea miniştrilor de Interne ai României au fost descoperiţi de-a lungul timpului că au legături cu persoane dubioase, inclusiv cu clanuri sau tot soiul de infractori. Peştele de la cap se împute, nu-i aşa?

România a avut în 30 de ani peste 20 de şefi la Interne: Chiţac, Ursu, Babiuc, Dănescu, Tărăcilă, Dejeu, Dudu Ionescu, Ioan Rus, Săniuţă, Blaga, David, Oprea, Dragnea, Nica, Igaş, Berca, Duşa, Stroe, Câmpeanu, Tobă, Tudorache, Carmen Dan, Moga şi…

Ultimele dezvăluiri ale Recorder spun totul despre integritatea ministrului de Interne, Marcel Vela.

Dacă miniştrii nu erau hoţi şi n-au intrat în puşcărie, erau proşti şi momâi, papagali păpuşaţi în funcţii de alţii mai răi. Dacă nu erau proşti, erau vulnerabili, deci controlabili, deci manevrabili, pentru că aveau alte belele. Asta au produs clasa politică şi societatea românească în 30 de ani. Nulităţi, şantajabili şi persoane scufundate în rele. Oare care să fie rezultatul în asemenea situaţie? Mai bine, oare?

De clanuri ar trebui să se ocupe şi DIICOT şi inclusiv Parchetul General. Dar- ce să vedeţi- nu se ocupă. De ce? Doar uitaţi-vă la afacerile şefei DIICOT, Georgiana Hossu, pusă în funcţie că aşa a vrut SRI. Fosta şefă a DIICOT trebuie să intre în puşcărie, actuala şefă a DIICOT este vulnerabilă. S-au făcut ei de râsul lumii când clanurile şi reţelele de carne vie au omorât feţiţe în Caracal şi le-au ars de vii, în reţele vechi şi nederanjate cu anii.

Nici DIICOT central şi local nu erau în localitate, nici procurorii Parchetului General. În jumătate din anul 2020, tot Parchetul General a făcut 3 dosare. Frecă manganul pe bani publici, privilegii şi pensii nesimţite. Infracţionalitatea reală din România n-o vede niciunul. Se omoară interlopeala la uşile lor. Scutea, procurorul general rezist, fana MCV, pusă în funcţie în ciuda recomandărilor MCV, se trage-n poze propagandistic. Vela caută nume pentru câini pe net, în grajdul Facebook. Atât pot ei, atât îi duce mintea. Care credeţi că este rezultatul? Mai bine? Oare?

Clanurile au făcut ce-au vrut şi fac în continuare. Doar mergeţi pe stradă şi uitaţi-vă cu atenţie. Fac afaceri imobiliare de anvergură, cumpără proprietăţi şi spaţii comerciale de la hoţii de politicieni şi afaceriştii infractori ai lor, fac trafic de persoane, fură, dau în cap, fac trafic de carne vie, exploatează copii, fac trafic de droguri, arme, fură de pe carduri în reţele internaţionale, se aliază cu mexicanii, cu reţelele internaţionale de droguri, fac firme de pază, primesc bani publici, apără instituţiile statului, nenorociri din ce în ce mai mari. Nimeni nu-i deranjează, Craiova este în continuare a lor. Şi nu numai Craiova, ci majoritatea oraşelor mari din ţară.

Politicul este mână în mână cu ei, cu interlopii. Interlopii adună voturi cu japca pentru politic, politicul şi afaceriştii politicului prestează pentru interlopi, de prea dese ori. Se împrumută de la ei la jocuri de noroc, iau bani inclusiv în campanii, le dau contracte din bani publici, din buzunarele dumneavoastră. Poliţia nu intră peste interlopi, stă şi îi păzeşte, îi apără, cică face prevenţie. Aşa, Onţanu în sectorul 2 a supravieţuit 16 ani la putere. Şi după ce a jefuit, după 4 ani, mai vrea o tură. Clanurile ajută. Aşa se conduc Caracalul, Mehedinţiul, Oltul, Craiova şi multe judeţe, municipii şi oraşe.

Clanurile au intrat şi în Justiţie. Au avocaţii lor, se ocupă inclusiv de adopţii, angajează judecători şi procurori ca să le fie contabili. Dacă nu s-ar omorî şi da în gât între ele în voie, n-am fi ştiut pe cine are la mână.

Şi domn Predoiu, ministrul Justiţiei, anunţă tot râsul lumii şi politicianist al trasului degeaba în poze, că vrea să trăiască într-o Românie fără clanuri. Dar staţi liniştiţi, domnul Predoiu este acelaşi domn Predoiu tot de la Justiţie, de atunci când clanurile ajunseseră la Palatul Cotroceni, traficau Justiţia, este fix acelaşi domn Predoiu care a făcut Codurile neconstuţionale pe bani publici şi care trebuie să-şi aducă acum în ţară fosta secretară de stat de la Justiţie condamnată, pe care tot el o apăra, când favoriza infractorul. Când cea căreia îi delegase semnătura de ministru se ducea din ministerul său la nunţile lui Borcea cel plin de dosare şi tranzacţii ilegale inclusiv în Justiţie, şi domn Predoiu, ca şi prietenii lui de la SRI, erau toţi plecaţi din localitate.

Acum, se uită toţi ca proştii, din nou, cum interlopii se omoară între ei în voia sorţii, cum se incendiază, cum dau petreceri în faţa închisorilor, Poliţia fiind zilele acestea paralizată de un priveghi la Pian Duduianu. Poliţia stă mai mult în cer decât pe pământ de frică să nu cumva să nu-şi deranjeze interlopii. A doua zi după ce aceeaşi Poliţie şi-a făcut PR pentru proşti de filtre la televizor, făcându-se de râs că urmăresc interlopii, interlopii şi-au incendiat casele în plină zi şi în stradă.

La interlopi, Miliţia e cu clanul şi cu pianul. La ăia care-i plătesc, în faţa căruia trebuie să dea socotelă şi care trebuie să-i tragă la răspundere, prind curaj, mărcă amenda şi scot viteji pulanul.

Vedeţi că de vreo 30 de ani aţi greşit tabăra, măi, “băieţii”.

3 comments

  1. vasile 6 august, 2020 at 21:44 Răspunde

    JUSTITIA, km zero al bugetarismului! inca din anii 2000 au salarii la nivel de UE + avantaje speciale dar rezultate si reforma zero! #raspundereamagistratilor

  2. bali 8 august, 2020 at 13:10 Răspunde

    Eu cred ca serviciile si politia procedeaza corect cind ii lasa poe boriti sa se macelareasca intre ei.
    Eu chiar as crea un departament de infiltrati in bandele interlope care sa bage strimbe provocindu-i la macel.
    Doar asa se va adeveri refrenul “sa moara dusmanii mei !”

Lasă un răspuns