Tătaru recidivează după râsul lui Rafila: „Să explice explicaţiile mele”

1
57

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a fost întrebat astăzi despre criza de râs a lui Alexandru Rafila, devenită virală, după ce Marius Tucă l-a rugat pe Rafila în direct să comenteze alte declaraţii halucinante ale lui Tătaru.

Iată ce a declarat astăzi, Nelu Tătaru: „Nu am discutat cu profesorul Rafila în ultimele zile. Noi avem un comitet ştiinţific care ne prezintă zilnic evaluările pe care le raportează şi Comitetului pentru Comunicare Strategică. Cred că dumnealui şi-a dat seama poate după emisiune şi va încerca să explice tocmai explicaţiile pe care eu le-am dat vizavi de această evoluţie pe trendul ascendent dar ascendentul manifestându-se de la o zi la alta un număr mai mic de cazuri, scăzând de la o zi la alta, chiar dacă este în creştere progresivă. Dar, mă repet, am pretenţia de la cei care înţeleg mesajul să-l poate transpune pe înţelesul tuturor dacă eu nu am reuşit”.

Zilele trecute, Alexandru Rafila a râs la Marius Tucă Show de declaraţiile din care nu prea se înţelege mare lucru ale ministrului Sănătăţii. Astăzi, ministrul a recidivat cerând profesorului Rafila să-i explice explicaţiile şi spunând că trendul ascendent de cazuri de nou coronavirus din România se manifestă prin numere mai mici de cazuri, în creştere progresivă.

1 comment

  1. bali 8 august, 2020 at 12:59 Răspunde

    La multi politicieni se observa tendinta de a inneca raspunsurile la intrebarile incomode intr-o diaree verbala de la care nu poti avea pretentia de logica. Ideea este sa vorbeasca mai mult si peste ce vorbeste intrebatorul incomod, blocindu-l pe acesta si obligindu-l sa renunte la un raspuns coerent, la obiect.

Lasă un răspuns