Familia Bălan, #Rezist CSM-DNA, primeşte 14.251 de euro pe lună, din bani publici, de la cetăţeni

0
88

Veniturile de la stat ale familiei Bălan, el- judecătorul vocal al CSM, ea –procuror al DNA: 14.251 euro, LUNAR, bani publici

Judecătorul CSM, Mihai Andrei Bălan, membru al CSM al Secţiei de Judecători are, potrivit declaraţiei de avere din 2019, venituri din calitatea de membru CSM şi judecător, de 10.519 euro pe lună.

Judecătorul Bălan, fără performanţe remarcabile profesional în carieră, a ieşit în evidenţă în ultimul timp prin atacuri la adresa Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie şi susţinerea unor poziţii controversate. Ba chiar a vrut să candideze la şefia CSM.

Soţia judecătorului CSM, Ionela Bălan, este procuror al Secţiei a II-a a DNA, şi a avut venituri de la stat de 3732 euro pe lună.

Ca atare, în total, familia Bălan obţine lunar, de la stat, din bani publici, venituri de 14.251 de euro lunar.

Adusă în 2016 de Laura Coruţa Kovesi în DNA, din poziţa de prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara, ca procuror DNA, Ionela Crina Bălan nu s-a remarcat până în prezent cu instrumentări spectaculoase în vreun dosar cu notorietate al DNA, ba chiar a fost acuzată în presă de clasări controversate în anumite speţe.

De altfel, şi Mihai Andrei Bălan, soţul, judecătorul CSM, este fost preşedinte al judecătoriei Timişoara unde a judecat, în principal, cauze cu refugiaţi.

Familia Bălan mai deţine 1 apartament în Timişoara şi o casă în Bucureşti, avea în 2018 în conturi 138.566 de lei şi 309 XRP în conturi din România şi Revolut, Londra şi avea credite bancare de 480.300 de lei.

Lasă un răspuns