Surferul care s-a enervat şi s-a pus în intersecţie: Share your toilet paper! (Împărţiţi hârtia igienică!)

0
53

O notificare care limitează doar 3 pachete de hârtie igienică pentru fiecare client este afișată pe rafturile goale, după ce cumpărătorii au curățat stocul de hârtie și produsele de curățenie la un magazin alimentar local din Burbank, California, sâmbătă, 14 martie 2020, arată AP.

(AP Foto / Richard Vogel)

Californienii care doresc să scape noua realitate a coronavirusului la filme, cazino sau parc de distracții trebuie să respecte regula celor “six foot rules”.

Oficialii de stat din domeniul sănătății au emis sâmbătă noi îndrumări prin care au cerut teatrele să păstreze prezența sub 250 de persoane și să solicite străinilor să stea la șase metri una de alta.

Însă în aceeaşi zi, deranjat de rafturile goale ale magazinelor și de terminarea hârtiei igienice în timpul crizei coronavirusului, un bărbat american, Jonny Blue, s-a dus şi s-a pus pe un colț de stradă din California de Sud și a ținut un semn de carton de casă cu o simplă solicitare: „Împarţiţi hârtia igienică!”.

Jonny Blue a declarat pentru Union-Tribune din San Diego sâmbătă că răspunsul oamenilor la schimbul său improvizat de hârtie igienică în Encinitas a fost imediat și chiar şi pozitiv.

Șoferii s-au oprit să arunce suluri de hârtie igienică. La fel de repede, el a încercat să-i ajute pe cei în nevoie.

Blue, un surfer kinetoterapeut, a spus că vrea să se pună din nou la colț de stradă duminică ca să „încurajeze oamenii să fie mai buni” pe fondul pandemiei globale.

El i-a dat şi câteva suluri strânse la colţ unui automobilist recunoscător, care i-a spus că nici el n-a mai găsit hârtie igienică în mai multe magazine.

„Era ca:„ Vrei să te plătesc? ” Am spus: „Nu, omule. Cineva mi-a dat-o şi mie. Deci ia-o.'”

Tânărul în vârstă de 33 de ani a declarat ziarului că și-a făcut pancarta după ce unui alt prieten de-al său i-a fost foarte greu să găsească scutece și rechizite esențiale pentru copiii săi.

Cred că oamenii vor un sentiment de comunitate“, a spus el. „Când lucrurile sunt cu adevărat provocatoare, oamenii caută să fie uniți.”

Lasă un răspuns