Turneu America Latină, ziua 3, Brazilia. Carmen Iohannis și-a încurcat soțul din cauza ochelarilor de soare – pisică de pe covorul roșu (video)

0
971

Deși astăzi este ziua 3 a turneului prezidențial al familiei Iohannis în America Latină și potrivit Administrației Prezidențiale – Klaus Iohannis nu are nicio activitate în programul oficial, o scenă inedită a fost sesizată de internauți atunci când familia Iohannis a fost primită pe covorul roșu, la Palácio Itamaraty, în Brasilia.

Contrar protocolului, soția președintelui, Carmen Iohannis a fost primită pe covorul roșu alături de președinte, la întâlnirea oficială cu președintele Lula da Silva.

Carmen Iohannis a purtat, așa cum arată imaginile, o rochie verde/fistic – neon, pantofi somon, o poșetă albă și… o pereche de ochelari negri – pisică.

Cei doi s-au ținut de mână (ca doi îndrăgostiți în vacanță) pe covorul roșu, la primirea oficială a gărzilor militare de onoare, asta în timp ce președintele brazilian – alături de soția sa Rosângela (Janja) da Silva – îi aștepta pe cei doi în Palat.

Numai că imaginile postate de jurnaliștii brazilieni arată că în momentul intrării în Palácio Itamaraty, unde era puțin cam întuneric, Carmen Iohannis s-a trezit cu ochelarii pisică la ochi, i-a dat jos și…n-a mai avut ce să facă cu ei.

În geantă nu putea să-i bage, buzunare la rochie n-avea, să-i arunce nu putea, să-i paseze unui consilier – n-avea cui, așa că i-a plasat – de față cu șeful statului brazilian – chiar președintelui Iohannis.

Președintele Iohannis – și el încurcat – s-a oprit puțin din drumul spre a-l saluta pe președintele Lula da Silva, s-a trezit cu ochelarii de soare – pisică în mână, i-a luat doamnei Carmen Iohannis ochelarii de care voia să scape și, puțin cam stânjenit, i-a băgat repede în buzunarul pantalonilor de la costum.

Oficialii au sesizat problema, dar au trecut peste, arată imaginile jurnaliștilor brazilieni. Palatul Cotroceni a tăiat secvența stânjenitoare.

Fâstâceala și stânjeneala lui Klaus Iohannis – generată de ochelarii pisică ai soției lui, Carmen Iohannis, seamănă într-o oarecare măsură cu „problema paltonului”.

În 2015, Klaus Iohannis, proaspăt președinte al României, pe aeroportul din Paris, s-a trezit cu paltonul în mână și de nervi și aroganță l-a aruncat pur și simplu pe plafonul mașinii SPP.

De data aceasta, pe președintele Iohannis l-a încurcat chiar propria soție.

Ziua 3 a familiei Iohannis în Brazilia continuă în Rio de Janeiro fără program oficial. Turneul de 10 zile al familiei Iohannis în America Latină include vizite oficiale și în Chile și Argentina.

CITEȘTE ȘI….

În Brazilia, Klaus Iohannis și-a luat soția – “neon” pe covorul roșu și la întâlnirile oficiale

Presa din Brazilia despre vizita familiei Iohannis: o țară foarte săracă, un președinte cu un luxos Boeing cu „interior de hotel”. Carmen Iohannis n-a mai apărut în activitățile oficiale ale președintelui

Primele imagini cu familia Iohannis în Brazilia. Președinții s-au încurcat pe scări. Domnul Iohannis, puțin bronzat. Doamna Iohannis poartă fistic

Lula este pus la zid de UE și SUA, Iohannis s-a dus să intensifice contactul politic cu el. În plină isterie a fermierilor români, Iohannis discută de agricultură și aeronautică în Brazilia

Lasă un răspuns