Omenirea, între viaţă şi moarte. Ultimele informaţii în tragedia coronavirus #DăRefresh

0
67

UPDATE ITALIA. Italia a depăşit oficial China la numărul de decese, devenind cea mai afectată ţară din lume.
+427 decese faţă de ieri
+5.322 cazuri noi
Total decese Italia: 3.405/ Total decese China: 3.245

Total cazuri Italia: 41.035
Total vindecaţi Italia: 4.440

UPDATE RUSIA. Un alt carantinat pe coronavirus al Rusiei a fugit din spital. Dar s-a întors singur.Oamenii din Moscova nu mai folosesc metroul şi taxiurile.

UPDATE CHINA RUSIA. RIA: CHINA se consultă cu Rusia. Rusia dă detalii: Președintele rus Vladimir Putin a discutat la telefon situația în legătură cu pandemia coronavirus cu liderul chinez Xi Jinping, a spus Kremlinul. O discuție telefonică a avut loc între cei doi şefi de stat. Situația din jurul pandemiei coronavirusului a fost discutată în detaliu, având în vedere că Rusia și China au stabilit o cooperare strânsă în lupta împotriva infecției de la bun început“. În plus, Rusia şi-a făcut site: “Cele mai recente date despre situația cu COVID-19 în Rusia și în lume sunt prezentate pe portalul stopkoronavirus.ru .

V. Putin felicită China pentru lupta împotriva coronavirus.

UPDATE INDIA. Primul ministru indian Modi le cere cetățenilor să rămână în casele lor duminică, ca parte a unui test în lupta împotriva coronavirusului. India are o populaţie de 1,38 miliarde de oameni, fiind al doilea cel mai populat stat din lume.

UPDATE MAREA BRITANIE. 17:03: 29 de noi decese în England, United Kingdom. (Source)

UPDATE ISRAEL. MOSSAD A ÎNCURCAT BORCANELE. Oficialii Ministerului Sănătății: “Instituția (Mossad) a adus echipamentele gresite.Nu exact ceea ce aveam nevoie pentru testele corona. Explicații despre testele aduse de Mossad: În prezent, cea mai mare deficiență din Israel este în probe și teste pentru colectarea eșantioanelor. Aceasta este o deficiență foarte importantă și gâtuie creșterea vitezei de testare. Echipamentele pe care instituția le-a adus nu sunt accesorii și eprubete, ci echipamente pentru o altă fază în testul corona (ultima fază). Prin urmare, echipamentul pe care l-au adus este mai puțin relevant”

Mossad răspunde Ministerului Sănătăţii israelian, prin Divizia de Parodie: Ugh.@IsraelMOH (Ministerul Sănătăţii). Data viitoare, ţipă de ce-ţi trebuie în timp ce soţia mea face o fotografie când mă trimite la SuperFarmacie

UPDATE MONACO. PRINŢUL ALBERT, LIDERUL PRINCIPATULUI MONACO, ARE CORONAVIRUS.

UPDATE AMERICA. 16:32: 67 de noi cazuri de infecţie cu coornavirus în Louisiana, United States. (Source) 1.238 de noi cazuri de infecţii cu coromavirus în New York state, United States. (Source)

UPDATE OLANDA. 15:25: 409 de noi cazuri de coronavirus şi 18 noi decese în Olanda. (Source)

UPDATE GERMANIA. Angela Merkel a ordonat Poliţiei să spargă “corona parties”. Localnicii au alarmat anterior poliția de mai multe ori.  În Freiburg, poliția a luat măsuri împotriva mai multor „petreceri corona”. Mărimile grupurilor de persoane au fost cuprinse între două și trei cifre. Potrivit poliției, tinerii au fost uneori tulburaţi când s-au spart petrecerile. La Münster, poliţia a prins un hoţ de dezinfectant. Tânărul furase 100 de litri de dezinfectant dintr-un depozit al unui spital şi oferea sticlele de vânzare pe Internet.

UPDATE SPANIA. Istorica Plaza Mayor din Madrid este aproape goală joi. În afară de poliție și câțiva oameni, nu e nimeni. Spania continuă să impună oprirea cetățenilor săi să iasă din case, pentru a opri răspândirea coronavirus. Şi canalele din Veneţia/ Italia se limpezesc. Coronavirusul atenuează contaminarea.

UPDATE MAREA BRITANIE. Oficialii din transport din Londra au închis zeci de stații de metrou din capitala britanică, în timp ce orașul încearcă să oprească izbucnirea pandemiei coronavirus

UPDATE AMERICA. Bloomberg: BREAKING: Cele 500 de milioane de măşti respiratorii de filtrare a aerului N95, pe care Trump le-a ordonat guvernului federal pot dura până la 18 luni pentru a fi livrate.

UPDATE. Epidemiologist renumit din Washington, mort de coronavirus.

UPDATE CHINA. Poliţia din Wuhan a anunțat că va revoca ordinul de mustrare împotriva doctorului Li Wenliang și își cere scuze solemn familiei lui Li. În calitate de oftalmolog în Wuhan, Li a avertizat publicul despre focarul Coraonavirus în decembrie 2019 și a murit de infecția # Covid_19 mai târziu.

UPDATE AMERICA. 2 reprezentanţi în Congresul SUA au coronavirus.

UPDATE AMERICA. Au şi ei pe ai lor. Petrecere de pomină în Florida.”Dacă primesc corona, primesc corona. La sfârșitul zilei, nu o voi lăsa să mă oprească din petrecere!”

UPDATE IRAN: 1284 de infectaţi pe zi, 18.407 infectaţi în total. 149 de morţi numai miercuri, total decese 1284. O persoană moare la fiecare 10 minute în Iran, 50 de noi infectaţi pe oră. Iranul renunţă şi sărbătorirea arsenalului nuclear.

 Numărul de decese cauzate de noul coronavirus din Iran a ajuns joi la 1.284, a raportat Ministerul Sănătății, cu un număr de 18.407 de cazuri confirmate în Republica Islamică.

Răspândirea virusului a afectat sărbătorile Iranului pentru noul an al Nowruz, care începe vineri. Autoritățile au sfătuit oamenii să stea acasă și să evite călătoria în timpul vacanței pentru a ajuta la reducerea contagiunii.

Cu 149 decese noi in ultimele 24 de ore, numarul total de decese cauzate de virus a ajuns la 1.284. Din păcate, avem 1.046 de cazuri noi de infecție încă de ieri ”, a declarat ministrul adjunct al Sănătății, Alireza Raeisi, la televiziunea de stat.

Cifra reprezintă o moarte la fiecare 10 minute în Iran, a replicat joi purtătorul de cuvânt al ministerului, adăugând că aproximativ 50 de persoane sunt infectate la oră. Țara este cea mai afectată de noul coronavirus din Orientul Mijlociu.

Guvernul a dispus închiderea instituțiilor de învățământ și a interzis evenimentele sportive, culturale și religioase.

Șeful energiei nucleare iraniene, Ali Akbar Salehi, a declarat joi la televiziunea de stat că Iranul nu va celebra sărbătorirea anuală a programelor sale nucleare din cauza focarului Covid-19.

UPDATE SPANIA NOU FOCAR DE CORONAVIRUS. EL PAIS: „Lucrăm fără măsuri de protecție adecvate”. Personalul sanitar al Spitalului Clinic din Málaga denunță lipsa unor măsuri adecvate, deficitul de materiale – în special măști și halate – și schimbarea protocoalelor aproape zilnic.

UPDATE. SUA mai testează două medicamente generice ca să găsească tratamente pentru coronavirus. Practic, testările sunt pe ce a testat demult şi China.

UPDATE. MAREA BRITANIE N-ARE VENTILATOARE. REUTERS: Marea Britanie se confruntă cu o „problemă majoră”- o penurie de ventilatoare care va fi necesară pentru a trata pacienții bolnavi critici care suferă de coronavirus, după ce UK nu a reușit să investească în suficient echipament de terapie intensivă.

UPDATE. Foarte probabil, Londra va intra în lockdown. REUTERS EXCLUSIVE: Supermarketurile din Marea Britanie se așteaptă să obțină sprijinul poliției atunci când Londra va intra în blocaj – sursă din industrie.

UPDATE ISRAEL. DUPĂ IDF şi SHIN BET, INTRĂ ŞI MOSSADUL ÎN ACŢIUNE. Operațiunea Mossad care a adus 100.000 de teste coronavirus din străinătate în Israel. Operațiuni suplimentare în zilele următoare pentru a aduce încă 4 milioane de truse suplimentare.

UPDATE SPANIA NOU FOCAR DE CORONAVIRUS. ULTIMU MINUT | Madrid înregistrează 6.777 de noi infectaţi cu coronavirus, cu 1.140 mai mulți decât ieri, iar decesele persoanelor care au Covid-19 s-au ridicat la 498, cu 108 mai mult decât ieri. Există 590 de internați internați în ATI spitalicești, mai mult cu 101 de cazuri, iar numărul celor vindecați crește până la 941.

UPDATE. În Iran se moare la 10 minute. 1046 de noi cazuri şi 149 de noi decese.

Belgia: 309 de noi cazuri, 7 noi decese.

Luxembourg: 132 de noi cazuri, 2 noi decese.

Israel: 102 de noi cazuri.

Indonezia: 82 de noi cazuri şi 6 noi decese.

Islanda: 80 de noi cazuri.

Rusia: primul deces.

UPDATE. 14:47: 70 de noi cazuri de infecţie cu coronavirus în Pakistan. (Source)

UPDATE. 14:36: 24 de noi infecţii c coronavirus în Wales, Marea Britanie. (Source)

UPDATE. Cifrele Marii Britanii se dublează la 2 zile. UK are creştere exponenţială pe coronavirus.

UPDATE. Germania mobilizează Armata. Îşi cheamă rezerviştii. UK îşi retrage o parte din misiunea din Iraq.

UPDATE. 14:27: 719 de noi cazuri de infecţii cu coronavirus în Elveţia. (Source)

UPDATE. 14:12: 39 de noi cazuri şi 3 noi decese în Scoţia, Marea Britanie. (Source)

UPDATE. 13:49: Primul deces în Irlanda de Nord, Marea Britanie. (Source)

UPDATE. 13:43: 80 de noi cazuri cu infecţii cu coronavirus în Islanda. (Source)

UPDATE. 13:38: 102 de noi cazuri de infecţii cu coronavirus şi 3 noi decese în Elveţia. (Source)

UPDATE SPANIA NOU EPICENTRU DE FOCAR. 13:17: 2.378 de noi cazuri de infectaţi cu coronavirus şi 129 de noi decese în Spania. Spania urcă la 737 de morţi, creştere cu 30% în ultimele 24 de ore, locul 4 în topul mondial al tragediei (Source)

UPDATE GERMANIA. 13:16: 756 de noi cazuri de infecţii cu coronavirus şi 3 noi decese în Germania. (Source)

Lasă un răspuns