IRESPONSABILITATE TOTALĂ. DACĂ NU MORI TU, TE OMOARĂ EI! ÎN PLINĂ PANDEMIE, SECTORUL 2 DIN BUCUREŞTI ESTE ÎNGROPAT ÎN MUNŢI DE GUNOAIE!

0
52

Iresponsabilitate maximă din partea Primăriei Sector 2, condusă de primarul PSD, Mihai Mugur Toader. În plină pandemie globală de nou coronavirus, fără măsuri de dezinfecţie pe arterele principale, primăria Sector 2 a lăsat sectorul 2 îngropat efectiv în gunoaie.

Gunoiaele menajere zac cu zilele la scările blocurilor din sector, devenind în sine alte puternice focare de infecţie, iar administraţia sector 2- formată din Primarul Sector 2, Mihai Mugur Toader (PSD), viceprimarul sector 2, Cristian Dan Popescu (PNL), Consiliul Local al Sectorului 2, format din reprezentanţi ai partidelor politice- PSD, PNL, USR, ALDE, PMP, PER  – nu au nicio problemă, deşi sunt toţi aleşi publici, plătiţi din bani publici.

În acelaşi timp, potrivit declaraţiilor lui Streinu Cercel, Sectorul 2 din Bucureşti are cea mai mare rată de infectaţi cu noul coronavirus.

Potrivit Hotnews, în sectorul 2, munţii de gunoaie menajere ar trebui strânşi de compania Supercom, care face curăţenie şi deszăpezire în Sectorul 2 de 21 de ani, contractul fiind din 1999. Hotnews a relatat într-un material publicat pe 14 februarie 2020 că societatea Supercom nu mai are licenţă din 2014, de 6 ani, însă primăria Sector 2 condusă de primarul PSD, Mihai Mugur Toader, pe bani publici, a prelungit prin acte adiţionale contractul încheiat în 1999.

Toate fotografiile au fost realizate astăzi, 29 martie 2020, ora 19.19, la un singur bloc din sectorul 2.

De ani buni, locuitorii sectorului 2 acuză Primăria şi autorităţile publice că sunt efectiv sufocaţi de mizerie, responsabilitatea fiind a primăriei Sector 2.

Lasă un răspuns