„O să iasă lumea în stradă şi o să vă dea în cap! Lăsaţi lumea să lucreze!” Revoltă în Caraş Severin cu Jandarmeria abuzivă, prinsă în flagrant

0
185

O să iasă lumea în stradă şi o să facă scandal. Vă pun pe Facebook. De ce n-ai mască şi mănuşi, băiatule? De ce nu respecţi legea? Eu am mănuşi sunt cetăţean! De ce nu ai mănuşi, băiatule?”, a urlat un cetăţean din Caraş Severin la adresa jandarmilor care au oprit timp de o oră un angajat tânăr de-al său să vină la serviciu, vrând să-i dea şi amendă, pe motiv că nu avea adeverinţă.

Angajatul avea adeverinţă, dar actele şi buletinul erau la maşină, la fel şi adeverinţă.

După ce cetăţeanul a ţipat la Jandarmi, jandarmul care nu avea mască de protecţie şi mănuşi, s-a echipat, arătând că avea dar nu voia să le poarte.

„Când o să iasă 20.000 de oameni în stradă cu topoarele, o să fie grav omule! Primul pistol eu mi-l cumpăr! Că ai de unde să cumperi de toate şi o să fie război în România. Război o să fie! Lasă copilul să meargă la lucru să lucreze, omule! Lăsaţi lumea să lucreze! Nu le daţi amenzi că n-au de unde să plătească!”.

Imaginile arată că Jandarmeria a continuat să sancţioneze abuziv tânărul care se ducea la serviciu, deşi avea actele necesare.


Lasă un răspuns