Râde ciob de oală spartă. Radu Tudor a luat la înjurături turiştii din Mamaia

0
66

Radu Tudor, realizator A3 apropiat Armatei, guvernului liberal şi structurilor de securitate, a început să înjure turiştii din Mamaia, după ce pe reţelele de socializate au apărut imagini cu turişti prinşi într-o horă pe litoralul românesc.

„Idioţii ăştia vor aduce boala înapoi, cu agresivitate. Asta e, suportăm toţi prostia unora”, a scris Tudor pe reţeaua de socializare Facebook.

Haios este că nu demult chiar Radu Tudor a fost protagonistul unui incident asemănător, intrând în carantină şi izolare tocmai din cauza relaţiei sale cu liberalii care au avut coronavirus.

Fiind apropiat de controversatul senator PNL, Vergil Chiţac, invitat constant la el în emisiune- ambii fiind din Constanţa, Radu Tudor l-a invitat pe acesta în emisiune în momentul în care în plan internaţional fusese deja declarată pandemia de nou coronavirus dar România nu declarase stare de urgenţă.

În emisiunea lui Radu Tudor cu apropiatul său, Vergil Chiţac, au fost invitaţi la momentul respectiv mai mulţi oameni.

După ce senatorul Vergil Chiţac a fost descoperit alături de soţia sa că au coronavirus, a băgat în carantină nu numai tot Guvernul României, liderii PNL, ci şi pe Radu Tudor şi pe toţi invitaţii săi din acea emisiune.

Iniţial, Vergil Chiţac negase că are coronavirus.

În martie 2020, Chiţac a băgat apoi pe toată lumea în carantină şi izolare, el deplasându-se la spital şi fără izoletă.

Foarte mulţi români nu mai cred în iminenţa îmbolnăvirii de nou coronavirus şi nici în comunicările Guvernului, motiv pentru care aceştia nu respectă nici măsurile minime privind oprirea extinderii pandemiei.

Lasă un răspuns