Bătaie de joc în Mehedinţi

2
63

“Bătaie de joc și umilință pentru pacienții infectați cu noul coronavirus, în spitalul în care Ministerul Sănătății și-a numit manager și se milogește de conducerea Consiliului Județean să-i încheie contract. 12 pacienti stau de la ora 19.30 într-un cort de 4/4, în curte la boli infecțioase și așteaptă să fie transferați la Spitalul COVID Baia de Aramă! Plouă torențial, oamenii nu au mâncat nimic, nu au apă, sunt oameni infectați și stau unul lângă celălalt! Oare, cât timp îți trebuie ca să internezi un pacient? E strigător la cer ce vremuri trăim! Restul tristei experiențe îl povestesc chiar dumnealor! Revin, pentru că mi se transmite că au mai venit încă 2 oameni! Deja nu mai este loc în cort!”, scriu utilizatorii Facebook.

Un focar de 119 persoane infectate cu noul coronavirus a fost depistat la o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin. Ultimele aproape 60 de cazuri s-au înregistrat de vineri până sâmbătă, a transmis Mediafax.
Conform DSP Mehedinți, au fost înregistrate până în prezent 119 cazuri de îmbolnăvire, din care 57 înregistrate în ultimele 24 ore.


Societatea a fost închisă din data de 17 iulie, încă de la primele 5 cazuri pozitive înregistrate.

Direcția de Sănătate Publică Mehedinți a dispus carantinarea la domiciliu pentru toți angajații, pentru care nu au fost primite încă rezultatele testelor și familiile acestora.

De asemenea, s-a dispus carantină la domiciliu pentru toți contacții persoanelor pozitive.

Presa locală scrie că este vorba despre o fabrică de vagoane din Drobeta-Turnu Severin, cu aproximativ 500 de angajați. În județul Mehedinți, de la începutul epidemiei au fost testate 8.327 persoane, din care au fost 7.782 probe negative, 531 probe pozitive şi 14 probe în lucru.

2 comments

  1. Dan Plesoianu 27 iulie, 2020 at 16:54 Răspunde

    Pai doamna / domnule, daca sint toti bolnavi, nu are importanta daca stau toti impreuna! Important este sa nu stea impreuna persoane bolnave cu persoane sanatoase. Restul problemelor ridicate sint scandaloase (ca foarte multe alte lucruri in Romania)!!!

  2. Duba-i... 27 iulie, 2020 at 22:58 Răspunde

    Nu cred… Pai cum fratelo… Tocmai în uzina lui Burci sa dea covidu iama…?!… când patronu fu ăla care adusă primu măștile ale mai bune… Imposibil!!! Da… patronu… unde-i patronu… În Dubai sau… cu duba-i… dus…

Lasă un răspuns