Ofiţerul Navy Seal care l-a împuşcat pe Osama bin Laden refuză să poarte mască

0
71

Fostul ofiţer Navy SEAL care l-a împușcat pe Osama bin Laden și care a postat o fotografie dintr-un avion pe care a şters-o ulterior – prin care arată că nu poartă „tâmpenia” de mască – se ceartă cu compania aeriană care opera avionul din care  acesta a postat fotografia. Compania vrea să-i interzică lui Robert O’Neill să mai meargă cu avioanele sale.

„I’m not a pussy,” a scris pe reţelele de socializare fostul membru al echipei SEAL, Robert O’Neill, în vârstă de 44 de ani, postând o fotografie cu el zâmbind pe scaunul său şi cu un bărbat care purta o șapcă de militar american în fundal.

Urmăritorii lui de pe reţelele de socializare l-au atacat pe pasager – unii folosid aceleaşi injurii ca şi pentru liderul al-Qaeda.

Printre cei ofensaţi a fost actrița Alyssa Milano, care a fost testată pozitiv COVID-19 la începutul acestui an.

„Îți dai seama că s-ar putea să fii simptomatic și poţi să dai virusul altor persoane pe care le-ai ucide. Cred că asta te face un sociopat ”, a scris actriţa într-un tweet.

„De altfel, p-s-urile tale sunt de fapt atât de puternice încât putem scoate ființele umane din ele. Vă rog, vă implor, purtați naibii o mască,”a adăugat ea.

Fostul ofiţer al trupelor de comando a răspuns, insistând că el poartă o mască.

„Această încercare de glumă NU a mers prea bine”, a scris el.

„Nu a fost o lovitură pentru ofiţerul din spatele meu. Îmi place ofiţerii Marines … ”, a scris el într-un alt tweet în care a distribuit un articol în The Post – și, de asemenea, a susținut că soția sa a fost cea care a șters postarea jignitoare.

„Nu sunt tipul rău. Eu l-am ucis pe cel rău ”, a adăugat el mai târziu.

Delta Air Lines a declarat că O’Neill ar putea fi interzis în avioanele sale.

„Suntem la curent cu Tweet-urile acestui client și analizăm acest eveniment. Toți clienții care nu respectă cerința noastră de purtare a măștilor riscă să-și piardă posibilitatea de a zbura Delta în viitor ”, a declarat reprezentantul companiei aeriene Kyla Ross pentru The Post.

„Cercetările medicale ne spun că purtarea unei măști este una dintre cele mai eficiente metode de a reduce rata de infecție cu COVID-19”, a spus compania.

Săptămâna trecută, CEO-ul Delta, Ed Bastian, a declarat pentru CNN compania aeriană a interzis deja zeci de persoane pentru că au refuzat să poarte măști.

O´Neill s-a arătat în mod repetat sceptic cu privire la gravitatea coronavirusului – care a ucis deja aproximativ 173.000 de persoane în SUA – și eficacitatea măștilor, pe care el a numit-o o „noutate”, a raportat Intercept.

Fostul ofiţer al trupelor de comando SEAL a tras trei focuri în capul lui Bin Laden în timpul raidului top-secret din mai 2011, în clădirea unde se ascundea acesta în Abbottabad, Pakistan.

În biografia sa de pe Twitter scrie: „Am împușcat un tip celebru. De trei ori.”

Dar foștii săi coechipieri creditează un alt ofiţer pentru uciderea lui bin Laden înainte ca O´Neill să intre în cameră și să-i tragă gloanţele în cap, notează The Intercept.

Numele său a fost adăugat la „rock of shame” al echipei SEAL Team 6, o listă neoficială de persona non grata din unitatea celebră.

Lasă un răspuns