ÎNCHIS în casă, TU ştii ce MAI FAC BANII TĂI, depuşi lunar pentru PENSIA TA, la NN Pensii? Surpriză! DESCHIDE mailul, fraiere, şi citeşte AICI!

0
101

Cum MINT olandezii de la NN Pensii 2 milioane de români, chiar pe banii lor: le spun că nu investesc în active volatile, dar ei în plină pandemie investesc banii românilor în Medlife!

TU stii ce MAI FAC BANII TAI, depusi lunar la NN Pensii?

În cazul în care te-ai obosit după ce ai citit acest titlu ca să-ţi deschizi propriul mail de la NN Pensii, fostul ING, vei vedea că ţi-a scăzut serios activul tău personal.

Dacă ai curiozitatea să te deranjezi să-ţi deschizi şi mailul de luna trecută, din februarie, tot de la NN Pensii, vei vedea că în luna martie ai în activ CU MULT MAI PUŢIN decât luna trecută.

Dacă faci scăderea, o simplă operaţiune matematică, stai liniştit, că am făcut-o eu: este MAI MICĂ CU PESTE 10% decât luna trecută!

Să te informeze? Cine să te informeze?

Ei? Glumeşti!

Te informez eu.

NN Pensii îţi spune ţie şi la alte 2 milioane de români, de 13 ani, în fiecare lună, în fiecare mail automat, că banii tăi – pentru care munceşti în fiecare lună şi din puţinul ăla iei şi mai puţin şi pui deoparte pentru bătrâneţe- sunt investiţi prudent”!

Şi-ţi mai spune tot ţie că banii tăi pentru pensie, puţinul ăla al tău- care strânşi de la 2 milioane de românipentru ei este ceva uriaş, îşi plătesc maşinile, secretarele- îi investesc „prudent”- şi nu oricum: ci cu „scopul de a creşte valoarea economiilor tale pe termen lung”.

Sanchi, cum ar veni, ei se şi sacrifică pentru tine. Adică ei îşi pun creierele la contribuţie şi, cumva, te şi ajută să te îmbogăţeşti. Îţi cresc cică valoarea depunerii.

Hahaha. Ce am mai râs.

Verifică mailul, prostule, şi citeşte dacă nu mă crezi.

Cum o cresc când tu ai mai puţin cu peste 10%?

Dacă nu te-au apucat dracii până acum, că este vorba doar de banii tăi, şi ai tupeu să-i suni să-i întrebi ce te-am întrebat eu la început- adică NN Pensii- ce mai fac banii mei, de ce scade activul?- ei bine, o să-ţi răspundă o zână, una dintre cei 75 de angajaţi declaraţi de NN la ministerul de Finanţe, pe care tot tu o plăteşti, că fără tine NN Pensii nu ar exista- care zână nu are program decât până la 18.00.

Deci dacă te prinzi şi deschizi mailul după 18.00, când ajungi acasă, nimeni nu e available.

Ei gestionând banii a 2 milioane de români! Asta ca să înţelegeţi cât îi preocupă de voi. Ştiţi de ce nu îi preocupă, pentru că ştiu că sunteţi proşti şi nici pe voi nu vă preocupă! Ştiu că merge şi asa cu voi!

Zâna o să-ţi spună la telefon ce scrie şi pe Facebook dacă le scrii, îi întrebi, îi iei la rost. Pe banii tăi, despre banii tăi, cum ar veni.

Mai are puţin să-ţi spună că tu pe banii tăi eşti de vină. De fapt, cam eşti. Tu eşti, de fapt, prostul. Ca şi mine. Ţi-ai băgat ca idiotul acum 13 ani banii la ei. Că ai avut încredere. Şi-acum fac ce vor, n-ai voie să te interesezi ce fac ei cu banii tăi.

Pe scurt, îţi spune ce îi scrie şi zâna Adelina lui Călin aici.

Că vezi Doamne, evoluţia pieţelor financiare în contextul epidemiologic, adică ciuma asta, „poate duce la fluctuaţii asupra valorii conturilor”.

Adelino, zâno, nu „poate” nimic. A dus. Deci nu e opţional. Este certitudine, fapt deja. 2 milioane de proşti au mai puţin cu peste 10%.

Şi-ţi mai spune zâna Adelina, angajata practic a ta, că NN investeşte diverisificat, în active cât mai puţin corelate între ele, „astfel încât volatilitatea să fie cât mai redusă în cazul perioadelor în care aceste (sic) performează sub aşteptări”. Restul este bullshit!

Ei bine, dacă nu ştii, la faza asta, zâna Adelina, de la NN Pensii pe banii tăi de 13 ani, pur şi simplu te minte. Au scris ei un model de răspuns şi acum îl bagă tuturor pe gât.

Te minte că ştie, presupune că eşti NE-INFORMAT. Că nu citeşti. Că este greu cu cititul. Nu-ţi citeşti nici mailurile de la NN să te prinzi ce fac ăştia, dacă nu-ţi spuneam eu.

Deci Adelina te minte. Adică nu îţi spune tot. Minciuna poate fi şi prin omisiune, fraiere. Tot minciună e.

NN tocmai a investit banii tăi, în plină pandemie, în prietenii privaţi de la Medlife. Asta, normal că nu-ţi mai spune. Citeşte aici, dă click. Vezi şi data când a făcut-o!

Adică banii tăi i-a băgat, fără să te întrebe, evident, cum ar veni, în casa care a luat foc, fix în timpul incendiului, în cartierul din flăcări, de pe planeta care arde.

A băgat 83 de milioane de lei. Că pe NN Pensii interesa nicidecum să protejeze banii tăi, aşa cum îţi scrie în mailuri automate de 13 ani, nu să le crească valoarea, nu să fie prudent, ci să salveze prietenul şmecher de pe piaţă, proprietarul, un băiat de băiat, cu banii tăi, pe banii tăi.

Asta se numeşte NN „investiţii prudente”, active cu “volatilitate redusă”, fraiere!

Hahaha. Până ne omoară covidul, ăştia ne cred pe toţi deja de- cerebraţi.

Prietenul lui NN Pensii, adică prietenul privat de la Medlife, este într-adevăr, mai sigur acum.

Gândeşte-te logic! Când intră în el mai sănătos un fond de investiţii, în care tu cotizezi ca prostul de 13 ani, asta înseamnă, da, siguranţă. Prostia, cum ar spune Camus, are talentul de a fi insistentă. Sigură şi nevindecabilă, aş adăuga eu. Tu, de exemplu, dă-te naibii, eşti fără peste 10% în activul personal. So, what? Ce, te-ai pensionat, eşti invalid sau ai murit ca să ţi se retragă banii? Nu, cotizezi. Lună de lună, automat. Deci eşti sigur pentru ei.

Întrebi zâna, şi-ţi bate câmpii cu evoluţia pieţelor financiare în contextul epidemioligic. Dacă eşti naiv, pui botul. Păi fix în focarul „epidemiologic” au băgat ei banii tăi, fraiere!

Doar nu era să-ţi spună asta!

Cine sunt inteligenţii ăştia de la NN Pensii? Nişte olandezi, normal.

Societatea NN Pensii- Societate de Administrare a unui fond de pensii administat Privat SA, este o societate pe acţiuni înregistrată în România în 2007, atunci când ai pus tu botul ca prostul, că au venit disperaţi la tine, şi este deţinută 99,9% de alţi mari şmecheri cu limuzine din Olanda. De NN Continental Europe Holdings BV.

Când ai pus tu botul ca prostul, în 2007, se numeau ING.

Între timp s-a vopsit gardul, dar este acelaşi leopardul. Gardul vopsit nu se mai numeşte ING ci se numeşte Nationale Nederlanden. Adică NN. Ca acum 175 de ani, în 1845.

Deşi unul dintre cele mai grupuri europene de investiţii, loco, fiecare face porcării pe banii contributorilor, fiecare are prietenii.

În România, băieţii au NN Pensii, de unde le vine grosul, de la proşti, NN Asigurări de Viaţă şi NN Investment Management. Au ajuns pe locul 4.

Cât câştigă ei din România din joaca asta pe banii tăi, tu fiind papagalul?

Păi, potrivit ministerului de Finanţe, cifra de afaceri netă pe 2018 a NN Pensii a fost de 30,6 milioane de euro, veniturile totale nete pe 2018 au fost de 32,3 milioane de euro şi profitul net de 10,8 milioane de euro.

NN Pensii are doar 75 de angajaţi declaraţi în România.

Zâna este unul din cei 75, cum ţi-am zis.

Ce zic oamenii, fraieri ca mine şi ca tine, care şi-au deschis mailul după ce am scris? Ei, bine, citeşti mai jos.

TOŢI au mai puţin cu peste 10% în activele lor personale!

Dacă luna asta a scăzut cu peste 10%, ei jucându-se „prudent” şi aruncând banii tăi chiar în focarele epidemiei ca să salveze prietenii epidemici, cât crezi că vei avea luna asta, la finele lui aprilie, în activul tău personal, pe banii tăi?

Dacă n-ai creier ca să-ţi dai seama de pe acum ce se întâmplă de fapt, deschide mailul şi luna viitoare, deşteptule/deşteapto!


1 2 3

Lasă un răspuns