IMAGINE DEVASTATOARE: Cabinetul Orban, la băute, în Guvernul României, pe timp de profundă criză. UPDATE

0
116

UPDATE. Locaţia unde s-a petrecut “băuta” Guvernului Orban a avut loc chiar în încăperea din spatele cabinetului premierului Ludovic Orban, potrivit unor surse.

O imagine cu „Guvernul Orban la muncă” a fost postată pe reţeaua de socializare Facebook de către Cristian Vasilcoiu, fost jurnalist.

Fotografia îi arată pe mai mulţi demnitari ai Guvernului Orban şi pe premierul României la o întâlire neoficială care se petrece chiar în Executivul României, în care se consumă băuturi alcoolice, se fumează şi se serveşte mâncare.

În imagini: Guvernul României- premier, miniştrii, decidenţi, demnităţi publice- whisky/tărie, bere, şampanie, mâncare, trabuc, tigări, frapieră, măşti abandonate.

Când au lăsat măştile, şi-au devoalat adevăratele chipuri.

Ministrul Economiei, Virgil Popescu este cu un pahar ce pare a fi cu whisky sau cu altă tărie în mână, Bogdan Aurescu trage relaxat din trabuc cu mănuşile în mână, Lucian Bode, ministrul Transporturilor, este maestru de cermonii în capul mesei, lângă frapieră şi alte pahare, vicepremierul Raluca Turcan stă într-o rână tolănită iar premierul Orban trage din ţigară şi bea bere. În cameră, aşa cum arată imaginea, se mai află cel puţin 3 persoane.

Mai mulţi demnitari din încăpere par să consume băuturi alcoolice după ce şi-au dat măştile de protecţie jos, nerespectând nici distanţarea socială, nici măsurile de proecţie impuse populaţiei, inclusiv prin amenzi. Ba chiar fumează, deşi nu este voie potrivit legii.

Pe mese, pe lângă bere, tărie, se mai află şi 2 cupe de şampanie.

Imaginea este nedemnă şi devastatoare pentru orice demnitar care ar fi fost într-o funcţie publică în România.

Este cu atât mai grav că locaţia în care se petrece totul este Guvernul României, participant la băute este chiar Guvernul României în frunte cu primul ministru al României, Ludovic Orban, iar totul a avut loc pe timp de profundă criză pentru toată populaţia României.

Lasă un răspuns