Dat afară de la şefia IGPR pentru relaţiile cu interlopi, Vasilescu vrea să ajungă chiar şeful DGA!

0
89

Liviu Vasilescu, demisionar la cerere, pentru că s-a întâlnit noaptea cu clanul interlop infracţional Duduianu şi a ascuns de opinia publică acest lucru, vizează funcţia de şef al DGA, după postul a rămas liber în urma schimbării din funcţie a lui Cătălin Ioniţă, rămas fără aviz de securitate.

De altfel, „surse guvernamentale au explicat pentru G4Media.ro că Liviu Vasilescu va primi o altă funcție raportată la experiența sa în Poliție”. 

Principiul este acelaşi: orice om al Sistemului, oricât de găunos, oricâte probleme ar avea, oricât de neprofesionist ar fi, este mereu folositor. Pentru că astfel este controlabil, manevrabil, deci folositor Sistemului. Ca atare, nimic şi nimeni nu se pierde pe drum, totul se mută- reciclează- reevaluează, funcţiile se transformă.

Pe lângă mandatul catastrofal la şefia IGPR, Liviu Vasilescu a fost şi şef al DOS, sub mandatul căruia a dispărut Sebastian Ghiţă. Liviu Vasilescu ca şi Bogdan Despescu sunt susţinuţi în fruntea instituţiilor, în ciuda controverselor şi problemelor evidente, de către SRI, PSD şi PNL.

Citeşte şi…

Lasă un răspuns