În Spania, moda contează pentru soacră

0
75

Regele și regina Spaniei au participat la recepția Corpului Diplomatic Acreditat din Spania iar Regina Letizia a ales să poarte un Valentino din anii 70 care a aparținut soacrei ei.

Doña Letizia a surprins opinia publică purtând o rochie a Reginei Sofia de acum 45 de ani, care de fapt este o piesă Valentino „de epocă” pe care mama regelui Felipe al VI-lea a purtat-o ​​în 1977.

Așa se face că în Palatul Regal din Madrid regina a purtat fusta din satin verde smarald și un corset din șifon brodat cu flori, pe care soacra actualei suverane l-a purtat în trecut.

Regina Sofia a purtat pentru prima oară aceste piese într-o călătorie pe care a făcut-o în Germania ca să asiste la un concert. Letizia a recuperat piesele schimbându-i după 45 de ani doar cureaua care este formată acum din șireturi de două tonuri cusute.

Pentru Spania mesajul este clar. Letizia îi face cu ochiul constant Sofiei, purtând din nou haine speciale. A mai făcut asta în 2018, când a a purtat 2 rochii de la regina soacră: una roșie cu mâneci umflate și o alta în dungi. Și în 2021, Letizia a purtat din nou un model al soacrei: o rochie romantică cu flori, veche de 40 de ani.

Lasă un răspuns