Partidul lui Cioloș și fostul consilier prezidențial al lui Traian Băsescu i-au organizat Codruței Koveși întâlnirea cu studenții de la Facultatea de Drept

2
225

Andrei Lupu, deputatul Reper din partidul lui Dacian Cioloș, apare pe site-ul Facultății de Drept ca fiind organizator al „evenimentului de anvergură” de astăzi, în care invitat principal a fost Laura Codruța Koveși, șefa EPPO, în Aula Facultății de Drept.

Reprezentantul partidului lui Dacian Cioloș a fost cel care a facilitat accesul studenților la evenimentul „Uniunea Europeană și Statul de Drept cu Laura Codruța Koveși”, punându-și la dispoziție în mod public adresa de email pe site-ul facultății.

Andrei Lupu este fost deputat USR, trecut în partidul lui Dacian Cioloș, și doctorand al Facultății de Drept la Universitatea București.

Relația Codruței Koveși cu Dacian Cioloș datează din 2012 – 2013, de pe vremea când fosta șefă DNA era Înalt Reprezentant al Ministerului Justiției pentru Relația cu Comisia Europeană la Bruxelles, nominalizată în funcție fiind atunci de PSD, iar Dacian Cioloș era comisar european.

Ulterior, Laura Codruța Koveși, din poziția de șefă DNA, s-a înțeles bine și a colaborat cu Guvernul condus de Dacian Cioloș în perioada noiembrie 2015- ianuarie 2017, guvern sprijinit tot de PSD.

De altfel, și Dacian Cioloș a sprijinit-o pe Codruța Koveși să devină șefă EPPO.

Al doilea organizator al evenimentului de la Facultatea de Drept a fost Ștefan Deaconu, fost consilier prezidențial la Departamentul Constituțional – Legislativ în perioada 2005-2012 al fostului președinte Traian Băsescu.

 

2 comments

  1. Ioana 10 mai, 2023 at 00:48 Răspunde

    Sunt studenta la Drept, am fost in sala si evenimentul a fost o sceneta trista organizata de niste studenti cam naivi de la asociatie.. domnisoara care a pus intrebarile pe scena amfiteatrului e fata unui anchetator sef DNA de la Bacau, Ababei, care se lauda pe Instagram ca a moderat vizita aranjata: instagram.com/raluca.ababei A nu se intelege ca simt vreo invidie, ci doar lehamite. Palatul facultatii de drept nu trebuie sa se transforme in spatiu de propaganda a sistemului!

Lasă un răspuns