Demnitar al Guvernului Orban: “Când pun masca, nu aud ce-mi spuneţi! Simţurile mele se amestecă”

0
12

Răzvan Pîrjol, secretarul de stat al ministerului Economiei responsabil de Turism în Guvernul Ludovic Orban, a făcut astăzi o serie de declaraţii halucinante.

A spus că atunci când poartă masca, nu aude, pentru că simţurile i se amestecă iar industria turismului este una a ospitalităţii, a păcii, care moare subit în acest război.

Declaraţiile lui Pîrjol au fost redate de jurnaliştii de la Income Magazine.

Răzvan Pârjol, secretarul de stat de la Economie/Turism, a fost recent implicat într-un scandal în oferta „de cumpărare a vocilor critice” de pe Tv.

Răzvan Pascu, consultant de marketing, a dezvăluit recent cum Pârjol i-a oferit un post de consilier în guvern doar pentru că acesta a avut „păreri” pe tv.

Potrivit Hotnews şi financialintelligence.roEmil Răzvan Pîrjol, înainte să vină în Guvernul Orban, a fost președinte al Bucharest Tourism Bord și Head of Hospitality Department la Niro Investment Group,controlat de omul de afaceri Nicu Dumitru, cunoscut ca Niro.

În 2012, Răzvan Pîrjol a fost consilierul lui Eduard Hellvig, actualul director SRI, care în acel moment era ministru la dezvoltare regională și turism.

În perioada iulie 2012-decembrie 2015, Pîrjol a fost director general al Companiei de Investiții pentru Turism, companie de stat, desemnat în această funcție de Eduard Hellvig, potrivit Hotnews. Câteva luni, până să ajungă secretar de stat a lucrat și pentru grupul controlat de Niro, cunoscut pentru afacerile imobiliare. Are un adevărat imperiu imobiliar. Una dintre afacerile în care a fost implicat a fost Complexul Europa, demolat în luna septembrie.

Lasă un răspuns