Poliţistă ameninţată de colegii ei pentru că a dezvăluit o reţea de traficanţi de copii

1
161

Adriana Săftoiu, deputat PNL, continuă seria dezvăluirilor despre traficul de carne vie din DGASPC-uri. Săftoiu povesteşte astăzi, pe contul său de Facebook, cum o poliţistă infliltrată într-un DGASPC, între traficanţi, care a deconspirat o întreagă reţea judeţeană de trafic de minore, a ajuns să fie ameninţată de traficanţi.

„Fix în ziua în care îi oferă pe tavă pe capii rețelei, la câteva ore, acasă fiind, aude alarma mașinii. Se uită pe geam. Pe mașină – o coroană funerară. În cutia poștală, mesaj: Renunță acum, dacă nu vrei să ne ocupăm de copilul tău.

Doar câteva persoane știau că e infitrată. Extrem de puține. La fel de puține știau unde locuiește. Şi totusi, la câteva ore după ce respectivii sunt reținuți, este amenințată. A renunțat și s-a retras. Și-a dat seama că nu de traficanți trebuie să se ferească, ci chiar de unii colegi”, scrie Adriana Săftoiu.

imagine: Podul.ro

Citeşte şi…

1 comment

  1. Ionica Vladimir 9 august, 2020 at 20:24 Răspunde

    Marea majoritate a populatiei a acceptat ca un om care a participat la traficul de copii mascat prin ,,adoptie” sa devina presedinte.Tot el cand el era presedintele unei grupari eradicate in toata Europa dupa cel de-al doilea razboi mondial ca fiind organizatie fascista face cerere de returnare tot lui fiind si primar,care a decis falsificarea actelor de mostenire intrand ilegal in posesia unei case si incasand ilegal peste 300 mii euro dar care justitia l-a scapat devenind complice cu el.
    Cand se va introduce un sistem de triere eficient a celor ce ne conduc,cand se va introduce raspunderea pe postul ocupat si se va anula imunitatea ,abia atunci vom putea spune ca avem o conducere adevarata .

Lasă un răspuns