Purtătorul de cuvânt al NYTimes reacționează: „NYTimes nu a primit nimic”

0
1009

Charlie Stadtlander, directorul de comunicare externă al publicației NYTimes, susține într-o reacție că publicația NYTimes n-a primit niciun mesaj de la lobbyștii Chartwell Strategy Group LLC sau de la Dorval Strategies LLC despre PSD.

Charlie Stadtlander spune că nu își explică cum de în documentele DOJ un reporter al The New York Times a fost menționat că a fost contactat de lobbyști în numele PSD, pentru că reporterul nu a primit niciun mail, niciun telefon, n-a avut nicio întâlnire cu aceștia.

Charlie Stadtlander susține că a căutat dacă există astfel de mesaje sau prezentări în mesageria instituției despre acest subiect și rezultatul este că nu există nimic.

Oricum, în ciuda faptului că documentele lobbyștilor Chartwell Strategy Group LLC/ Dorval Strategies LLC arată că aceștia au contactat 16 jurnaliști americani, specializați pe teme de securitate națională, în numele clientului PSD, verificările arată că niciunul dintre jurnaliștii SUA nu a relatat nimic despre PSD, vreun lider PSD sau ceva ca parte a contractului dintre Chartwell Strategy Group și PSD de peste 200.000 de dolari, bani publici.

Pentru că jurnaliștii americani au fost băgați fără voia lor în acest angrenaj, unii dintre ei chiar punând la dispoziție mesajele primite, identitățile lor și datele de contact nu vor fi publicate.

Charlie Stadtlander este director de comunicare externă al The New York Times din 2022, înainte el lucrând ca șef pe relații publice al Agenției de Securitate Națională a SUA (NSA).

Peste 200.000 de dolari din bani publici plătește de 6 luni Marcel Ciolacu ca să se „cosmetizeze” extern în perspectiva numirii ca premier. Peste 1000 de dolari costă un „spam” PSD (documente)

TagsMedia

Lasă un răspuns