BREAKING NEWS: A picat TOT cazul Flynn! SUA au renunţat oficial la acuzarea generalului

0
73

WASHINGTON (AP) – Departamentul de Justiție a anunţat, joi, că renunță la dosarul penal împotriva primului consilier pentru securitate națională al președintelui Donald Trump, Michael Flynn, renunțând la urmărirea penală care a înfuriat susţinătorii lui Trump și opinia publică care au atacat ancheta pe Rusia a FBI, în urma dezvăluirilor cutremurătoare din acest caz.

Această mutare este o răsturnare uimitoare pentru unul dintre cazurile instrumentate de Robert Mueller.

În documentele care au fost depuse joi, Departamentul de Justiție a declarat că renunță la cazul „după o examinare analizată a tuturor faptelor și circumstanțelor acestui caz, inclusiv a informațiilor recent descoperite și dezvăluite”.

Departamentul de Justiție a spus că a ajuns la concluzia că interviul lui Flyn de către FBI nu a fost „ nejustificat de investigația de contrainformații a FBI asupra domnului Flynn” și că interviul din 24 ianuarie 2017 a fost „realizat fără nicio bază de investigație legitimă”.

Documentele au fost obținute de The Associated Press.

În acest moment, după un coşmar de 3 ani, generalul SUA nu mai este acuzat de nimic şi anchetatorii generalului sunt investigaţi, urmând audieri în Congresul SUA şi nu numai.

Citeşte Watergate 2.0, desfăşurarea în cazul Flynn

Lasă un răspuns