ILEGAL DE PROŞTI: Vela a scos Poliţia de la răspândire şi transmisie de COVID-19 în toată România, dar a băgat clericii, voluntarii şi şefii de bloc. Poliţia a băgat-o direct în spitale

0
57

Marcel Vela, ministrul de interne, a anunţat în seara acesta că slujbele de Paşti se vor face fără participarea credincioşilor, modificând acordul cu BOR făcut tot de el şi anunţat în seara precedentă, dar acum virusul dacă nu îl mai transmite şi răspândeşte Poliţia din casă în casă, îl va transmite popii, voluntarii şi şefii de bloc. Poliţia a băgat-o direct la spitalele care n-au preoţi. Adică în focare.

Majoritatea Parohiilor lumii nu au generat aceste probleme, ba din contră au luat măsuri dure de protecţie şi apărare a populaţiei. Patriarhia Română şi Marcel Vela, da, au creat aceste probleme, inventând şi generând o problemă care nu exista până acum câteva zile.

BOR, cea habotnică şi nedusă la Biserică, cu un Patriarh extrem de controversat, care a avut reţineri mari în a se duce la Colectiv, prieten al politicienilor de orice culoare, cu antemergător de stat dat prin protocol şi cu referendumuri de alt secol eşuate, şi Marcel Vela – au generat-o în România în care absolut totul eşuează sau merge pe inversul planetei.

În România, nu se face testare suficientă, nu există date pentru a se vedea vârful epidemiei în România, România a ajuns ţară cu risc de epidemie şi de nesiguranţă globale, mortalitatea/decesele cresc din ce în ce mai mult, depăşind media globală, expansiunea COVID-19 creşte, oficialii mint cu testarea susţinând public că nu există testare nazofaringiană pe antigen când ea se face pe toată planeta.

Marcel Vela minte inclusiv cu informarea către preşedintele României în privinţa acordului lui cu BOR, ordonanţele militare ale lui Marcel Vela se bat cap în cap şi sunt ilogice sau cu „recomandări”- când ele sunt Ordonanţe Militare, măsurile eficiente pentru oprirea extinderii noului coronavirus nu se iau din cauza autorităţilor incompetente plătite din bani publici, Poliţia şi autorităţile publice, plătite tot din bani publici nu reuşesc să apere sănătatea populaţiei, nici măcar nu reuşesc să oprească nebunia din pieţele alimentare libere.

Iar sistemul sanitar nu are materiale protecţie, nu se aduc materiale, se fură la contracte de către prietenii Securităţii şi guvernamentali, sunt tot mai multe zone focar în România, spitalele pică rând pe rând, se ascund sau se muşamalizează date şi decese ca la coma Suceava, Armata eşuează şi ea prin generalii de carton pupaţi în fund de unii din presă, nu este în stare să construiască corect nişte spitale de campanie, unii medici dezertează, alţii se sacrifică, prostia este în floare, România- ca politică de stat -exportă mii de oameni la muncă sezonieră, unul chiar a murit de COVID-19 în Germania, firmele care fac afaceri pe munca sezonieră sunt inclusiv ale familiilor politicienilor, familii care fac şi afaceri ilegale cu materiale de protecţie, mulţi oameni mint inclusiv sub semnătură, aşa cum atenţionează mulţi medici serioşi, şi se infectează din ce în ce mai mulţi români şi medici.

Marcel Vela, ministru de Interne, după ora 22.00, miercuri, 15 aprilie 2020:

„Pâinea Binecuvântată, în formă de prescuri, stropită cu agheasmă şi vin, numită Paşti, sfinţită joi, 16 aprilie 2020, va fi distribuită la domiciliul credincioşilor din toate parohiile, de către personalul clerical şi voluntarii din Parohie. Vineri, 17 aprilie 2020, sâmbătă- 18 aprilie 2020, între orele 8-17.00 şi în prima zi de Paşti, între orele 6.00-12.00, la solicitarea credincioşilor.

Sfânta Lumină, sosită de la Ierusalim va fi distribuită în Parohii de către personalul clerical şi maximum 5 voluntari, sâmbătă 18 aprilie, începând cu ora 20.00.

Astfel, clericii din fiecare parohie, ajutaţi de maximum 5 voluntari cu echipament de protecţie, mască şi mănuşi, în calitate de organizatori, vor organiza distribuirea Paştilor sau a Sfintei Lumini respectând reglementările din Ordonanţele Militare, având asupra lor Cartea de Identitate şi, ca semn distinctiv, banderolă albă pe braţ, precum şi un ecuson cu data de identificare, ştampilat de Parohie.

Credincioşii vor primi Paştile sau Sfânta Lumină din pragul casei, ori de la fereastră, fără a ieşi în stradă.

Iar în zona locuinţelor multifamiliale, acestea vor fi înmânate unui reprezentant desemnat de asociaţia de proprietari sau de chiriaşi care va purta echipament de protecţie, mască şi mănuşi.

În spitalele în care nu există preot de caritate, cadrele MAI, aflate în misiune în Noaptea de Învire, vor distribui Sfânta Lumină, acestor unităţi precum şi centrelor sociale şi centrelor de carantină.

Structurile coordonate de MAI, Poliţie, Poliţie de Frontieră, Jandarmerie, Pompieri, Poliţie Locală şi cadre MApN vor asigura ordinea publică pe toată durata distribuirii Paştilor şi a Sfintei Lumini precum şi respectarea prevederilor prevăzute în Ordonanţele Militare privind eliminarea riscului de răspândire a noului coronavirus. ”

Klaus Iohannis: Stați acasă! Altfel, după sărbători, vom avea înmormântări!

CITEŞTE ŞI…

Lasă un răspuns